Asta e doar un capriciu feminim atat, voi femeile nu iubiti pe nimeni decat scopurile voastre meschine atat
Un sfat ar fi să nu te iei după sfatul cu indiferența căci e unul complet idiotic. Cel mai recomandat e să arăți ce simți că îți vei da seama, dacă nu ești proastă probabil ca cea care a dat sfatul, dacă te joacă sau nu pe degete. Fiind ca în sfatul ăsta riști să pierzi multe și să câștigi în schimb regrete.
Am ramas in urma cu moda. Ce e acela "crush"? Si ce inseamna sa-i spui ca este crush? ^_^
Eu i-am spus, m-a refuzat și acum regret. Și nici nu mai suntem prieteni, a țipat la mine ca o disperată. Mi-a zis: "să te duci în p a ma-ti, lasă-mă să ies din debara".
Nu știu ce voia să zică.
NICIODATA sa nu ii arati unui baiat ca iti place de el, ca dupa el va profita de asta si o sa te joace cum vrea el. Eu zic sa fii mai indiferenta.
Hai domnișoară că îți dau eu reply să vezi acum, că îți ofer atenția pe care ți-o dorești. Eu nu îți urmăresc răspunsurile ca să văd ce îmi scrii, noroc cu sora ta care s-a obosit să-mi atragă atenția. Am să te rog să-mi mai repeți asta că până mâine uit, scuză-mă. Tu ești doar un personaj insignifiant pentru mine. O seară plăcută.
Nu ai nimic de pierdut.Cred ca tot ii vei spune la un moment dat, sentimentele nu pot fi ascunse mult timp.Si cand isi va da seama ca il placi din gesturile tale si va incepe sa se indeparteze de tine ce o sa faci? Va fi mai dureros.Mai bine ii spui de pe acum. Daca te considera macar prietena nu te va judeca, va incerca sa te inteleaga si sa pastreze relatia de prietenie cu tine. Daca va avea o reactie mai exagerata iti vei putea da seama ca nu tine la tine nici atat.Nu poti stii ce simte pana nu vorbiti.Pe moment poti incerca sa te apropii mai mult de el, dupa ii poti spune.Dar un prieten adevarat nu te va lasa la nevoie, mai ales intr-o situatie asa delicata.E posibil sa simta la fel, merita sa incerci.
Niciodata sa nu ii spui cuiva ca iti place de el/ea, da-i de inteles ca simti ceva. Invita persona respectiva sa iesiti impreuna.
O să încerc! Merci mult! ^^
Este foarte important momentul in care faci asta. Fuseseram convocati cu totii la o sedinta in care ne.am cam aprins, crush.ul s-a aprins ce mai tare.A dat dovada de mult curaj. Apoi am mers in biroul lui si, fara sa stau prea mult pe ganduri, i.am spus :"Bă, esti crush!"El si.a ridicat sprancenele, m.a fixat ca pe o placa darts si mi-a zis:"Fă, tu esti bolnava?"
In acel moment am simtit ca nu sunt singura, ca este cineva caruia ii pasa de mine.
De atunci nu ne.am mai vorbit, el nu se uita la mine, probabil ii e jena ca l.am descoperit.Nu regret nimic!
Dacă o spui de față cu toată lumea s-ar putea să zică că glumești. Dacă i-o spui doar lui. s-ar putea să te creadă și să se Termine... frumos, ziua respectivă.
anonim_4396 întreabă:
Naomi16 întreabă: