E ceea ce simti tu cu adevarat, Albert Camus spunea ca iubirea da sens vieti noastre si ca trebuie sa facem orice ca sa o avem
Mă îndoiesc că ai înțeles ceva din Camus, din moment ce nici măcar nu-i poți scrie numele.
Iar atac la persoana creștine, stai acolo și pupa moaste că nu te-a băgat nimeni în seama
Nu este niciun atac la persoană. Ce se mai supără semianalfabeții când le atragi atenția că abia știu să scrie!
Tu ar trebui să-ți cumperi un manual de română de clasa a III-a, nu "Străinul" lui Albert Camus.
Vrei niste mustar ca sa aiba gust moastele, crestine
Ma agramatule se scrie semianalfabeți cu un singur I, dupa semnul! nu se incepe o noua propozitie cu o litera mare si dupa punct
Când se scrie cumpărați fără cratimă și când se scrie cumpără-ți cu cratimă?
https://scriecorect.ro/cumparati-sau-cumpara-ti-cum-se-scrie-corect/
Vai de capul meu!
Forma nearticulată, în cazul nominativ, este "semianalfabeți". Forma articulată este "semianalfabeții", inteligentule!
De asemenea, propoziția care urmează unui enunț exclamativ începe cu literă mare. Sunt anumite cazuri în care se pune literă mică după semnul exclamării (de exemplu atunci când predicatul propoziției este o interjecție), dar n-are rost să-ți explic. Arunc mărgăritare porcilor!
Acum ma faci si porc crestine, iubirea fata de aproapele tau, ce nesimtit esti
In budism iubirea este un pacat, pentru ca iubirea este o iluzie care duce spre suferinta
Cristina2008 întreabă: