| Allealle9092183 a întrebat:

Sa presupunem ca ati devenit milionari peste noapte ce ati face cu banii?

19 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Imi cumpar o garsoniera cu garaj, un autotren si o masina, si un pc performant iar restul raman pentru orice eventualitate.

| Fiona35 a răspuns:

Depinde ce fel de om esti: bun sau rau?
Totusi eu as pastra 50% din bani, iar restul as rezolva probleme serioase adica saracia, poluarea...

| BlackEyedGirl a răspuns:

Mi-as lua telefon nou, casa si nu mi-ar mai fi atat de teama de taxa de la facultate, in caz ca nu iau la fara taxa laughing

| Bøøgey a răspuns (pentru Fiona35):

laughing Cati ani ai?

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Mi-as plati datoriile, evident!

| Albnegru10 a răspuns:

As calatori.

| Madayna a răspuns:

Mi-as cumpara o casa, o masina si restul ii pun la pastrare.

| Sentinel a răspuns:

As cumpara actiuni la firme alimentare de renume si cu vechime gen Albalact, Napolact etc, care sa imi asigure independenta financiara pe termen indelungat happy.

| Sოﺁℓε a răspuns:

I-as cumpara prietenului meu ceva ce isi doreste de mult..Si dupa mi-as lua un apartament b-)

| PedoBarbie a răspuns:

Bună!
De toate.
Pa!

| AlexanderAdrian a răspuns:

Mi-as lua o casa pe pamant cu ceva teren dar in oras, un calculator super tare, cel mai fain telefon Samsung, o tableta un televizor mare full option si restul i-as depune la banca sa traiesc din dobanzi.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Fiona35):

Tu cred ca traiesti in desenele animate cu printese si oameni de zapada

suntserios
| suntserios a răspuns:

As investi

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Tot mă uit pe geam si sper, vreau să cadă bani din cer.

| mona a răspuns:

As face fericita pe toata lumea care o cunosc

| bittersweetgirl a răspuns:

I-as pune pe toti la banca si as trai apoi din dobanda. Nu as mai avea nevoie de serviciu si mi-ar fi suficient pentru tot ce imi trebuie.

| Musique a răspuns:

Azi mă plimbam pe mal și am văzut un... om care se bucura de un sandwich. Tipul respectiv avea un handicap (îi lipsea o mână) și era îmbrăcat destul de subțire, neîngrijit.
Nu știu dacă e un cerșetor, un om al străzii sau un leneș. Cert e că cineva a avut o inimă îndeajuns de mare încât să-i dea o bucată de pâine.
Ceva mai târziu, trecând pe lângă o catedrală mă întrebam de ce naiba s-a construit o biserică așa fastuasă și mare, când din banii ăia se putea face un cămin unde să doarmă cei mai puțin norocoși. (măcar să li se ofere un pat, peste zi să se descurce)

Revenind la întrebarea ta, asta aș face cu banii.Peste noapte nu pot deveni milionar decât într-un mod "miraculos", deci bani nemeritați, care mai bine ar intra în centre pentru copii, spitale, azile, cămine pentru oamenii străzii.
O zi frumoasă!

| Wøodenpints a răspuns:

Pentru început îmi iau un bax de bere, îl beau și mă duc la un polițai să-l întreb cât e ceasul, timp în care eu scot bastârca și mă piș pe pantofii lui.

| Fiona35 a răspuns (pentru suntserios):

Se vede ca va ganditi doar la voi...