Fiind fratele meu ar fi foarte usor sa aflu pentru ca fratii intre ei nu prea au secrete, mai ales barbatii intre ei au o relatie foarte apropiata.(frateasca). Trecand peste scenariile tale cu detectivi si prostii d-astea... daca as afla ca e proxenet, daca se drogheaza, daca face sex cu minore si alte d-astea i-as da 2 palme peste bot sa-l trezesc la realitate apoi as avea o discutie foarte serioasa cu el, fiind fratele mai mare poate ca am o anumita autoritate fata de el si ar considera ca il invat de bine.
Sa fim seriosi... familia nu ti-o sifonezi, m-as asigura ca fratele meu s-ar redresa, nu as merge sa-l spun politiei sau sa-l fac de ras, voi incerca sa vad de ce face rahaturile astea, ce ii lipseste si sper ca lucrurile se vor schimba in bine pentru ca mie unul nu mi-ar conveni sa mi se asocieze numele cu persoane de genul asta.
Scuză-mă, dar ăsta e scenariu SF mai urmează să ne zici că mă-sa-i tasu' și nava mamă respira greu.
N-ai cum să redresezi așa ceva trebuie să fie cel mai psihopat dintre toți psihopații ca să reușească să ascundă atâtea lucruri.
Familie mandra ca e "copil model" adica freaca menta ca receptioner la un hotel in diaspora...
Familist convins care nu sta cu familia si pleaca departe de ea...
O fata copilaroasa chiar te ajuta pe strazi... sa fii luat la bataie mai usor.
Da, foarte verosimil.
Cred ca cine ii face descrierea e prea generos si ii exagereaza calitatile.
Daca ar fi fratele meu? Un glont in cap.
Politia ar fi deja cu ochii pe el, daca as ascunde asta as fi complice.
Macar sa fiu sigur ca nu se mai inmulteste
Adică omul atinge succesul, iar tu, tocmai sor-sa, vrei să îl dobori?
I-aș bate niște apropo-uri acide, să îl panichez, apoi m-aș infiltra în banda lui.
Il dai pe mana poliției, îl pârăști familiei sau vorbesti cu el, spunandu-i că dacă nu se potolește, îl vei spune atât familiei, cât și poliției? Tâampenii tâmpite. Nici una din variante nu își are rostul.
Îți vezi de treaba ta.
Fiecare om are dreptul să facă ce vrea cu viața lui și să suporte eventualele consecințe ale faptelor lui.
Așa că... poți doar să vorbești cu el și să-i spui că nu e bine. bla, bla, bla... și atât, dar tot o frecție la piciorul de lemn e!
nyoentox2002 întreabă: