| xLionel a întrebat:

Sa zicem ca un baiat/fata de 11/12 ani isi gaseste un iubit. Credeti ca este posibil ca ei sa se casatoreasca si sa ramana fericiti pana la batranete impreuna? Vreau sa mentionez ca in toti acesti ani cei doi trebuie sa fie tot timpul impreuna fara sa mai aiba alti parteneri.

9 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Șanse minimale. Nici un procent din 100 nu pot acorda la asta, în general vorbind.
La vârsta aia nu știu ce e aia iubire, asta e clar și dacă prin aproape absurd se plac și totuși mai încolo ajung să și se iubească și să nu se plictisească unul de altul și să nu intervină altcineva, păi atunci se poate, dar cum ziceam e aproape imposibil.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, este oarecum posibil.
Deşi, un copil de 12 ani nu poate să ştie ce vrea, dar dacă se dezvoltă împreună şi ajung să vadă că se potrivesc şi că au lucruri în comun atunci da, se poate.

| R0R0 a răspuns:

Nu cred.
E o incercare prea mare. Daca vad altul/a mai dragut/a clachează

| MorganaM a răspuns:

Deci n uam inteles... Tinerii au doar 11/12 ani? Sau sunt impreuna de atata timp?

| xLionel explică (pentru MorganaM):

Nu ai inteles gresit. In intrebare am "inventat" cuplul. Am presupus ca ei incep de la o varsta mica sa fie impreuna, urmand sa se casatoreasca si sa traiasca amandoi fericiti pana la batranete fara sa intervina alte persoane in relatia lor. Nu este nimic real. Vreau sa stiu daca este posibil acest lucru.

| MorganaM a răspuns (pentru xLionel):

Ahaa. Ei bine, eu cunosc un asemenea caz, in desfasurare doar si sunt impreuna de 12 ani, acum au peste 20 de ani. din cate stiu eu, nu au mai avut alte relatii inainte niciunul. Insa nu stiu cum se va termina.

| CristinaSNC a răspuns:

Slabe sanse, in cele din urma se vor separa.

| OldSoul a răspuns:

Sansele sunt mici.
Dar da, exista posibilitatea aceasta.

| Divy a răspuns:

Orice e posibil