anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sal tpu..Imi place de un baiat dar suntem total diferiti.Am incercat sa vorbesc cu el(faceb) si chiar ne-am inteles foarte bine,i-am zis ca imi place de un baiat si l-am intrebat parerea lui despre mine mi-a spus ca sunt de treaba, draguta si ca se poate discuta cu mine(el ma stia de la scoala).Era curios de cine imi place si asta m-a uimit.Nu stiu daca ma place dar mi-as dori..nu inteleg de ce cu mine se comporta diferit adica el e mai indraznet din fire cu toate fetele din scoala,dar pe mine nici nu ma saluta, doar se uita la mine si atat.Credeti ca ma place,si daca nu ce as putea sa fac? Va rog fara jigniri, raspundeti doar daca vreti sa ma ajutati multumesc!

5 răspunsuri:
evenso
| evenso a răspuns:

Daca nu te saluta dar discutati pe facebook inseamna ca este un nesimtit si chiar nu are rost sa pierzi vremea cu el.

| cumvacumvacumvacumva a răspuns:

Eu cred ca daca tear placea nu ar vorbi cu tine doar pe fb nu cred ca te place.
nu cred ca ar trebui sa faci nimic, el daca te place, trebuie sa te place asa cum esti.

| Andreiutza12 a răspuns (pentru evenso):

Ok,iti multumesc pentru raspuns..eu credeam ca o fi timid dar acum dupa ce ascult parerile voastre imi dau seama ca gresesc

evenso
| evenso a răspuns (pentru Andreiutza12):

Imi pare rau ca ai primit vesti mai proaste decat sperai, dar poate e mai bine asa.

| Andreiutza12 a răspuns:

Nu-i nimic.Cu toti stim ca viata merge mai departewinking