| cosmin3confuz a întrebat:

nu stiu ce am da mereu cand e vorba sa tin un discurs in fata clasei la scoala, sau ma rog in general in fata mai multor persoane, pur si simplu am f multe emotii, ma panichez etc. nu stiu ce am parca e ca o fobie mereu am avut problema asta! Vreun sfat? (P.S. inep sa ma ingrjorez din cauza asta pentru ca am vreo 16 ani deci nu sunt un qupil mic crying ) crying !

Răspuns Câştigător
| RandyMarsh a răspuns:

Salut!
Este din cauza ca iti este frica sa nu spui ceva gresit.Iti este frica de critici.
Ar trebui sa treci peste aceste temeri.

| cosmin3confuz explică (pentru RandyMarsh):

Mersi, raspuns adevarat! sper sa treaca e ciudat ca am o varsta destul de mare. pentru scoala dar...

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Trebuie sa incerci sa-ti invingi aceasta teama.
Cu trecerea anilor, a timpului te vei obisnui.
Te pup!

| Neberius13 a răspuns:

Bea un pahar de vin, problemă rezolvată

| cosmin3confuz explică (pentru Neberius13):

Mdea, bine ca raspunzi in sto cand oamenii vor unn raspuns adevarat tongue

| Alexandrughita a răspuns:

Trebuie sa iti invingi aceasta teama. Incearca sa vb in fata unor grupuri mai mici, sau de prietenii, adica nu te duce fix in fata a nu stiu cate persoane de care poate iti e jena, sau frica ca vor rade, etc...

| deeah2elen a răspuns:

Atunci cand spui un discurs gandeste-te ca incaperea eeste goala sau daca trebuie sa reciti ceva, focuseaza-ti privirea pe o persoana de care nu ti-e frica si te vei simti mai bine sauuu imagineza-ti ca toti cei din incapere sunt ori goi ori pe WC.

| cosmin3confuz explică (pentru deeah2elen):

Da e o idee buna, dar asa poate e gen ca ma holbez la acea persoana in tmp
.ce tin discursu

| enonimox a răspuns:

Trebuie sa iti invingi aceasta teama.

| cosmin3confuz explică (pentru enonimox):

Uau ai stat mult sa zici asta >? laughing mersi de. sfat laughing