| cosmin3confuz a întrebat:

Sal TPU sad! nu stiu cum sa va zis, da da mereu am probleme cand e vorba de rusine si timiditate, sau chiar panica si nu stiu cum sa fac sa nu mai am: fie ca e vorba de o discutie cu un strain, un discurs in fata clasei, sau chiar ingeniozitatea in a gasi subiecte de discutie, ce lipseste cu desavarsire la intalniri... nu stiu sunt prea emotiv parca ...si nu pot sa ma schimb! Vreun sfat? (apropo sa nu imi spuneti sa ies mai des cu prietenii in oras ca fac asta deja si nu a ajuta crying ) crying Dau funda la cel mai explicit raspuns!

5 răspunsuri:
| Wolfs29 a răspuns:

Ok... sunt in aceeasi situati cu tine dar usor, usor ma redresez... in primul rand cati ani ai?, ai stat o perioada lunga la calculator? trebuie mai intai sa iti stiu caracterul, dupa pot da explicatii

| cosmin3confuz explică (pentru Wolfs29):

Bnbn dar sa imi raspunzi macar. sad. Pai am cam 16 ani, pe PC nu stau mai mult d cateva ore, iar daca e sa stau sa ma joc intru doar dimi si de la orele 22 in sus, dar nu f mult timp. Afara mai ies, mai obisnuiam sa ies la fotbal dar de vreo luna nu mai ies decat sa joc o tabla afara cu cativa baieti, putina discutie de vreo ora doua si atat. In rest nu rpea multe, acum ca e vara mai ies o data la vreo 3 saptamani la xbox in starnet, si atat. Cand era scoala nici atuncea nu era mare chestie dar faceam diferite iesiri : de exemplu dupa un meci in care csms ia bataie stateam in parc pe la 12 noaptea si vorbeam de diferite chestii etc. (dar chiar si asa ti-am zis ca tot la fel de rusinos si timid sunt poate chiar mai rau )

| Wolfs29 a răspuns (pentru cosmin3confuz):

Eu de la un punct eram asa de timida incat luam note f proaste la teste... pai desi eu sunt mai mica ca tine (12 ani) parintii mei imi spun ca stiu prea multe lucruri la varsta mea... sa trec la subiect si la inca 2 intrebari: ai colegi care te fac sa te simti prost? si : staai mult peste ora 22?

| Wolfs29 a răspuns:

Oricum, incearca sa vezi cu adevarat ce te deranjeaza, poate colegii, parintii, profesorii, etc. Discuta, fa-ti mai multi prieteni si incearca sa treci din momentele astea care ti se par grele, si indiferent ce, ridicate si mergi mai departe big grin

| cosmin3confuz explică (pentru Wolfs29):

Frate nu intelegi? ce legatura are faptul ca am rusine de exemplu cand tin un discurs sau altceva ce am mai mentionat cu faptul ca ma deranjeaza o persoana? daca nu stiis a raspunzi lasa pe altii! Nu am o problema cu nimeni stai calm, si apoi stau pan la 12 noapte pe PC. Oircum imi dau seama ca u nu ma poti ajuta. sad