Mama ta o să înţeleagă în cele din urmă dacă şti cum să-i explici. Spune-i că tu doreşti să petreci timp şi cu tatăl tău, să mergi în vacanţă cu el, chiar dacă şi femeia respectivă trebuie să vină. Roag-o să nu te pună în poziţii neplăcute pentru că nu e vina ta că situaţia e aşa cum e. Tu mergi în vacanţă cu tatăl tău, că vine şi femeia aia nu înseamnă nimic până la urmă. Baftă!
E greu in situatia ta sa-i spui mamei, pentru ca doar pe tine te mai are asa apropiata, dar trebuie s-o faci.Anul trecut am inteles ca ai renuntat la o excursie cu tatal tau la Felix pentru a-i face pe plac.Dar tu esti mica si mai trebuie sa faci si ce-ti place tie.Incerca sa ii spui ca o vei suna in fiecare zi (si asa sa faci!). Spune-i ca anul trecut ai renuntat dar anul asta chiar vrei sa mergi pentru ca il iubesti si pe tatal tau.Incearca sa o rogi sa nu se supere daca ii spui ceva si apoi spune-i.E adult, o sa inteleaga.Mult succes sper sa-ti iasa bine .
Dar si daca afla strabunica ca m-am dus cu aia...va fi jale mare, deoarece apartamentul in care stau si casa in care stau e a ei si sigur se va supara! Nu stiu ce sa mai fac!
I-am spus bunicii mele dar a spus ca nici sa nu ma gandesc sa merg cu femeia aia...nu stiu ce sa mai fac sa o conving sau ce sa fac sa merg doar eu cu tati?
Buna Deea.
Sincer imi pare rau de situatia in care te afli, nu este usor sa treci rpin asa ceva. Si ai mei s-au despartit cand eu aveam doar 5 ani!
Vorbeste cu mama ta si spune-i ca iti doresti ff mult sa mergi la mare cu tatal tau, incearca sa o,, lovesti la sentiment,, spune-i ceva de genu ca daca nu te lasa inseamna ca nu tine la tine? oricum cand am timp o sa intru pe mess si o sa vorbim mai mult acolo ti-ad dat deja add!
MadaAwwr întreabă: