| Impact1234567 a întrebat:

Sall! Am o problema si am nevoie de ajutor. In loc de Google, la pagina de start, am o extensie cu numele : Qvo6. Am incercat sa rezolv problema din toate modurile : la setari, la unelte, la Control Panel, am sters tot ce avea legatura cu problema. Dar pag. de start tot asa arata chiar daca la setari nu apare ca existenta. Am aflat apoi ca de fapt Qvo6 e un fel de virus ce se instaleaza prin diferite moduri si apare apoi ca pag de start. Am desc. si antivirus, am curatat tot, dar tot nimic.Dau funda celui ce imi poate spune cum sa dau sa fie din nou ca pagina de start Google. (Am Google Chrome)

2 răspunsuri:
| catthshshshs a răspuns:

Si eu am tot Google Chrome. Incearca urmatoarea varianta: ai in dreapta sus langa bara de titlu, setarile. Scrie acolo Customize and control Google Chrome. Faci click si intri in setari/settings. Apoi ai " On startup", open a specific page si dai apoi set pages. Dai X, adica stergi pagina care iti apare si la add new page pune www.google.ro. Spune-mi daca a mers. Daca nu, dezinstaleaza Google Chrome si pune-l din nou. Bafta!

| Impact1234567 explică (pentru catthshshshs):

Am incercat si asta, dar fara nici un rezultat. M-am gandit deja la a doua varianta, insa ma tem ca in caz de dezinstalare Google sa nu imi pierd datele din istoric (date importante).