Prima dată a fost superb, eram în mașină cu o tipă drăguță și ea tot la prima lecție. A întrebat-o instructorul dacă a mai condus vreodată și ea a spus că da, pe câmp, mașină tatălui ei, apoi m-a întrebat și pe mine instructorul dacă am mai condus vreodată și ca să nu mă fac de rahat, i-am zis că da, tot pe câmp
Și dacă a auzit omu' că da, a sărit peste introducere și m-a pus direct la volan prin oraș. Am condus de parcă m-a născut mama cu volanul în brațe A fost cea frumoasă experiență pe care am avut-o vreodată la volanul unei mașini.
Salut.Eu am simtit frica, mai ales ca in fata mea s-a produs un accident...cu timpul te obisnuiesti, si sofatul va deveni ca mersul pe bicicleta.
Nu e ca simti doar prima data, o simti cam primii poate si 500km eu unul mam simtit liber ca si cum as putea sa merg orunde cand vreau.
Te apuca toti dracii, fiindca vrei sa conduci dar esti total pe langa. Cu timpul (si cu rabdare) iti trece. Incepi sa deprinzi chestiile de baza si usor-usor iti dai drumul. Este asa cum ti-a explicat user-ul 5partacu5