anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sall, TPU! Am si eu o mica intrebare, sper ca voi sa ma puteti ajuta:ma cert din cand incand cu o colega de cls cu care ma inteleg destul de bine(ne zicem secrete, mergem una acasa la cealalta, etc.), dar ma sacaie si mereu ma copiaza(de exemplu eu am avut un par lung cam cat a lui miley si m-am tuns mai lung in fata mai scurt la spate, ea l-a avut la fel si dupa ce m-am tuns eu vrea si ea!). Dar nu asta e problema, problema e ca ea vrea sa fim c. m. b. p. t. iar eu nu prea vreau sa fiu pentru ea decat o colega pe care se poate baza la nevoie, nimic mai mullt, pentru ca imi place sa ma considere colegi o colega buna care nu se ciarta si care iii ajut si cu note bune la invatatura(sa nu credeti ca sunt vreo tocilara sau de aste pentru ca eu invat obligata, dar imi place sa fiu considerata o buna colega). Dar pur si simplu nu imi place de colega asta, dar tot vreau sa nu ma considere vreo dusmanca sau asa ceva pentru ca nu-mi place si mai ales ca ar considerao pe ea toata cls o proasta si nu mi-ar placea pentru ca in clasa 1 ea a fost prima care a vb cu mine si cu care am stat in banca, dar totusi nu vreau sa fiu c. m. b. p. t. a ei si nu stiu cum sa ii spun asta.Ma ajutati, va rog? Ce sa ii spun ca sa nu fie suparata pe mine?

Răspuns Câştigător
| MisaPyon a răspuns:

Incearca sa nu te mai privesti ca pe un model,pune-te in locul ei,daca ai refuza-o ar durea-o,fa un compromis si spune-i ca vreti sa fiti doar prietene, nu cele mai bune prietene, orice e un inceput...si incercati sa nu va mai spuneti secrete, doar cele mai bune prietene au prilejiul de a face asta. happy

4 răspunsuri:
| SabbyNightShadow a răspuns:

Ma scuzati va rog am scris ciarta in loc de cearta.

| KiduLaav a răspuns:

Colega ta sigur se va supara, dar pana la urma ii trece.Trebuie sa ii vorbesti frumos si sa o rogi frumos sa inteleaga ca vrei sa fiti doar colege. Sper ca raspunsul meu iti va fi de ajutor! Succes

| LysaLysa a răspuns:

Proasta esti tu fa! copiii de gradi n-au voie pe net de la 20:00 se merge la culcare! tu esti lipsita de cultura generala draga matii! pentru ca n-ai auzit de proverbul "intreaba de 100 de ori si spune/scrie odata"! de aia exista TPU sa te informezi! cacaciosii ca tine n-au ce cauta pe-aici! asa ca i-ati niste hartie igienik si fugi la WC.

| SabbyNightShadow a răspuns (pentru KiduLaav):

Chiar mi-a fosthappy multumeschappy