Daca vrei sa te impaci cu el atunci cel mai simplu lucru e sa ii spui asta. Daca el e gelos din atata lucru...sau poate nu e gelos, poate ca nu ii place cand alti baieti se iau de tine si el crede ca isi bat joc de fapt.in fine discutati si veti putea rezolva neintelegerile
Da dar el zice mereu '' las`o balta'' ce sa cred? vreau sa ma inpac cu el si sa fie totul ca la inceput imi sta gandul doar la el...
Daca el iti zice "las-o balta" atunci e nesimtit, inseamna ca nu-i pasa sau ca nu mai vrea sa vorbeasca despre subiectul ala, dupa parerea mea cu astfel de persoane nu prea ai ce discuta.De ce sa nu rezolvi ceva de care nu esti sigur... daca as fi in locul tau i-as da papucii, l inceput va durea dar daca te gandesti bine mereu exista cineva mai bun pentru fiecare, doar nu e singurul baiat
Nu stiu parca mintea imi spune sa il uit si inima sa incerc sa ma inpac cu el... desi as vrea sa-l uit eu tin mult la el pentru ca am trecut prin multe cand eram impreuna si au fost multi care au vrut sa ne desparta si ne suneau tot felul de minciuni sa ne despartim si nu ne-am lasat intimidati si acum ne-am despartit din lucruri marunte nu stiu ce sa fac sa-l uit sau so luam de la inceput?