Da Cunosc Secretul. Am citit cartea, am invatat din ea, m-am uitat la film si nu regret nimic. Il pun in aplicare in fiecare zi si ma simt din ce in ce mai bine. Ma consider norocoasa ca il cunosc si nu numai.Am invatat din el si au avut dreptate profesorii de acolo:Chiar mi-a schimbat viata! il recomand tuturor, daca vor sa aiba o viata numai cu bune si fericire. Daca mai vrei sa vorbim despre acest subiect imi poti trimite un mesaj privat. Sunt libera la aceste discutii, pentru din ele invatam si schimbam.
Sa ai o zii plina de zambete!
Stiu despre ce vorbesti, si iti spun parerea unui profesor[am adus si eu in discutie asta la ora de romana, si uite ce mi-a zis profa]: e o tampenie. Daca vei fi atent in documentar se pune accent doar pe bunuri materiale, si trebuie sa fii complet dus sa crezi ca daca tu iti doresti...un Bentley spre exemplu...il vei obtine doar imaginandu-ti ca tu conduci acea masina. Gandeste-te mai mult si vei vedea ca am dreptate.
Eu as vrea sa infiintez o comunitate "the secret". daca vrei sa afli mai multe, iti pot impartasii cu drag tot ce stiu, sau cred ca stiu despre legea atractiei!
Poti sa ai tot, absolut tot ce vrei, si in cel mai scurt timp. depinde cat de mult crezi ca se intampla. de exemplu, daca te suna o prietena sau un prieten, sa va intalniti in fata blocului, si stabiliti ca in 30 de minute veti fi acolo, tu ai incredere ca te vei intalnii cu respectivul la ora la care ati stabilit, esti sigura de asta. eeee exact despre asta e vorba. daca ti-as spune ca maine iti da cineva 250000 de euro, mai crede? nu! si asta e problema, credinta! daca vrei ceva incearca sa crezi tot mai mult ca o sa obtii si cu cat crezi mai tare cu atat lucrul dorit o sa vina mai repede la tine!
Buna, si eu cunosc secretul si as vrea sa ma alatur unui grupp unde putem sa ne impartasim experientele si de ce nu chiar rezultatele secretului in viata noastra.
AvalohAlyn întreabă:
AleDia întreabă: