Nu dispera. Fiecare are jumatatea. Trebuie doar sa mai astepti. Stai linistita ca daca te place, te va cauta el mai tarziu.
Tu ai exact aceeasi problema de viata ca si mine! Parca ai viata identica cu a mea (daca mai mergi si la olimpiada de romana,ai viata identica cu a mea,exceptand faptul ca nu ma joc jocuri cu sarutat).In fine,stai calma! La varsta asta, baietii nu pot sa placa decat fete "frumoase" (sau cel putin asa e in opinia lor). Deci, o sa te placa la un moment dat cineva pentru ceea ce esti (si eu cred ca va fi baiatul acela), nu pentru ca ai fusta scurta si esti inalta sau blonda, ci pentru ca esti tu.Pentru ca inveti, pentru ca esti sensibila, si chiar poate esti mult mai frumoasa ca ea.Nu crede ca e mai frumoasa decat tine doar pentru ca e inalta, blonda si populara.De unde stii ca are ceva in suflet!? Crede-ma ca, daca nu are, lumea isi va dea seama de masca pe care si-a ridicat-o.Deci,cheia succesului la tine e sa FII TU INSUTI!
Pai da, merg la olimpiada de romana la nationala... dar ma simt foarte prost sa nu fiu placuta de nici un baiat
De unde stii tu ca nu te place niciunul!? Si daca nu te plac, mai dai naibii! De ce trebuie sa simti ceva neaparat? Nu ai cum sa ramai fara pereche! Este imposibil! Doar ca, unii au prieten mai tarziu decat altii, atata tot!
Am pus la status pe mess ca sunt nervoasa si m-a intrebat de ce, si nu m-a lasat in pace pana ce i-am zis pentru ca nu NE mai baga nimeni in seama cand vine acea fata, iar el a spus ca pe el nu il intereseaza de ea si si-a pus si la status asta. Tu ce crezi? Adica de aseara nu am mai vb cu el pe mess, cand intru nu mai intra pe mine. Poate pare stupid, adica mie nu imi place de el asa mult, dar tu ce crezi?
Sincera sa fiu...cred ca nu stie ce vrea.Chestia sigura e ca nu e superficial daca nu o place pe fata aia.Mai bine il intrebi daca te place sau nu...sa te lamureasca odata!
Pai nici eu nu stiu daca il plac sau nu ...doar ca ma deruteaza complet Problema mea e ca, cum am mai zis, nu stiu ce sa fac ca sa nu ma considere o tocilara desi nu sunt
Prin ce a facut a demonstrat ca ii pasa de tine...dar, de unde stii ca te considera tocilara?(si daca vrei sa mai continuam discutia, adauga-ma in lista de prieteni de pe TPU si eu iti dau un mesaj cu adresa mea de Email, cAci nu am incredere sa o pun online).
LisaJulie întreabă: