| Jake109 a întrebat:

Intrebare pentru baieti : care e parerea voastra despre baieti gay?

Răspuns Câştigător
| Ady994 a răspuns:

Parerea mea?!?!?!? AR TRABUII OMORATI TOTI! Cum sa te culci cu un barbat cand lumea e plina de femei bune? Cum sa spui ca doi barbati se iubesc cand dumnezeu a lasat ca orice barbat sa aiba femeia lui.

Dci in concluzie: Baietii gay ar trebui EUTANASIATI!

14 răspunsuri:
| uncas a răspuns:

Sunt si oamnei ca noi toti.Nu trebuie judecati.treba lor.

| uncas a răspuns:

Nu putem judeca pe nimeni, fiecare are viata sa si face ce vrea cu ea.

| Jake109 explică:

E adevarat dar, oameni sunt sortiti fata cu baiat nu baiat cu baiat.

| Azµre a răspuns:

Dacă eram pe vremea lui Nea Nicu' îi puneam pe toți la zid.
Ținând cont că vremurile s-au schimbat, îi acceptăm așa cum sunt.

| balintviorel1 a răspuns:

Oameni care sunt complexati de penisu lor...)))))))

| RennaM a răspuns:

Eu cred ca sunt mult mai frumosi decat cei normali =[[[ da gasim si din aia normali care se ingrijesc

| shadow72 a răspuns:

Treaba lor atat cat nu ii vad cum se tin de mana sau ceva ca ma bufneste instant rasul si ii injur

| AleXMs1 a răspuns (pentru Ady994):

Tot aceeasi parerehappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N-am nimic împotriva orientărilor acestora, dar să înceteze din a mai avea parade, mitinguri sau proteste ca să arate ei lumii întregi că sunt gay şi fericiţi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dragostea intre doua persoane nu se rezuma doar la un baiat si o fata, toata lumea merita sa fie iubiti

| KooKoo a răspuns:

Gay = Scarbos. Dca ma uit la asa ceva nu mai dorm noapte, mi se face scarba.

| Duucu a răspuns:

Nu îmi plac baieții gay, normal.Dar ador fetele lesbi.

| frzq1 a răspuns:

Sunt unii care simt asta de copii sau care iubesc pe cineva mai asemenea lor si se retrag impreuna.sunt de inteles.
cred ca o prietenie profunda merge foarte departe, nu trebuie sa afirmi ca ai alt sex, alta natura.nu stiu, sa mori pentru celalalt dar sa fii totodata capabil sa te desparti de el cand vine vorba de destinul tau si ce ti se cere.boala incepe de unde nu il vezi ca intreg, ca spirit, il vezi ca tine si nu-i observi inaltimile.mi-e intuitiv, ma mai gandesc ce se intampla dupa asta

| DnBSniperZs a răspuns:

Handicapati, gay-smul e un handicap din nastere, de cand am intrat in ue au venit toti gay-istii la Bucuresti sa ii sprijine pe defectii aia... Luati aminte de la fratii nostri ortodocsi cum " i-au rezolvat " pe asfia