Sincer, eu sunt fata (:. Well este complicata povestea ta 1. Faza cu scrisoarea ` nu o face. 2. nu ii spune prin intermediul unui mesaj sau email va crede, ca fata in fata nu ai tupeu da` pe mess / si alte alea ai curaj, te va considera slab . Trebuie sa te interesezi ce fel de persoana e, ca sa iti poti arata sentimentele, adica daca e de aia care ar rade de tine...mai bine nu` dar este buna si o incercare, O chemi intr-o pauza ii spui ca vrei sa vbesti cu ea urgent.Si ii spui face to face. Daca va spune ceva de genu: - Eu vreau sa fim doar amici, . Asta e adica nu mi se pare ca e ceva amuzant atunci cand un baiat ii place de o fata, NU va rade nimeni de tine. Si daca vor face baza` vor face ca le este ciuda. Hay te pup. Succes [funda?]
Cel mai bine ar fi.
Săi zici faţă în faţa că de nu ai părea un plângăcios timid etc
Scrisoarea este cea mai stupidă chestie nu e bine deloc!
Nu îi spune nici pe tel, nicio scrisoare niciun bileţel! Cel mai bine e să-i spui faţă în faţă aşa afli şi răspunsul!
Trebuie să fii mai tare, mia smecher mai isteţ! Fă-i cu ochiul, dă`i impresia că o placi!
Poti sa-i trimiti msg sau pe mess pentru ca nu cred ca o fi asa de nesimtita sa arate la toata clasa.Cel mai indicat e sa ii spui in fata dar daca nu poti, nah, asta e. Spune-i pe mess sau, da, la telefon.
anonim_4396 întreabă:
AlexandraAle121 întreabă: