| Nico27 a întrebat:

Salut :3

Sunt foarte urata si numai suport sa mi se spuna asta, uneori imi vine sa-mi i-au capat zilelor, m-am saturat, pur si simplu nu e corect, nu am niciun prieten si cand ma uit la alte fete care arata ca niste papusi ma intreb cu ce am gresit, am 13 ani parintii mei au murit cand aveam 7 ani intr-un cuvant viata mea e de rahat -.-

De ce sunt oameni judecati dupa cum arata? In lumea asta daca nu arati ca o " printesa " esti automat scoasa din joc.

Răspuns Câştigător
| fundrive78 a răspuns:

Woooooow cat negativism! Te rog opreste-te! Si frumusetea ca si uratenia vine din interior. Noi determinam ceea ce suntem. Gandurile tale te uratesc si negativismul, depresia ta este cea care te face sa te vezi urata si idiotii care iti spun ca esti urata sunt doar niste oameni extrem de slabi de inger care influentati de ceea ce le transmitem subliminal (prin gesturi, vocabular, comportament) sau chiar telepatic repeta ca papagalii gandurile tale si iti spun ceea ce vrei sau mai bine zis ceea ce le transmiti tu ca vrei sa auzi. Scapa de gandurile negative, zambeste mai mult si trateaza nenorocitii astia invidiosi cu mai multa superioritate si ai sa vezi ca or sa inceteze sau chiar te vor complimenta. Imi pare sincer rau de situatia ta si de faptul ca ai ramas fara parinti, asta este cauza principala a depresiei tale mascata de subconstientul tau sub forma defectelor fizice. Sunt patit asa ca e pe bune ce iti spun si eu in urma unor traume si a unor probleme extrem de neplacute ajunsesem sa fiu cel mai mare dusman al meu si sa cred ca si un trol e fat-frumos pe langa mine, dar incet-incet am reusit sa scap de complexele astea. Pe mine personal m-a ajutat enorm de mult mersul la Biserica, rugaciunea, spovedania etc. Intai am reusit sa calmez, apoi am constientizat cine sunt, am facut pace cu mine si in cele din urma am inceput sa ma respect, sa imi recapat demnitatea si ghici ce? si ceilalti au inceput sa o faca. Am ramas socat cand m-am reintalnit dupa o perioada cu una din persoanele care se purtau groaznic de urat cu mine si ma jigneau ingrozitor si culmea, mi s-a adresat cu mult respect si oarecum cu teama fara jigniri si fara umilinte. Se poate, dar trebuie sa vrei tu sa te schimbi si sa lucrezi la asta, vorbele sau gandurile fara fapte sunt degeaba. Schimbarea pe care vrei sa o vezi in jur incepe din interiorul tau. Si niciodata sa nu mai faci enorma greseala sa te gandesti sa iti pui capat zilelor pierzi enorm este sub limita umana de autorespect, dorind sa iti faci tu rau ii determini si pe altii sa iti faca rau, sa iti vrea raul sau sa iti vorbeasca urat. Nu sunt habotnic sunt un om perfect normal si pot spune chiar pacatos, foarte pacatos, dar sfatul meu pe care ti-l dau din suflet este sa mergi la Biserica, la una, la mai multe unde vrei tu pana ai sa gasesti una in care sa te simti bine si cauta un preot care crezi tu ca ar putea sa te inteleaga, vezi cum predica, cum vorbeste, cum se poarta cu enoriasii si daca tu crezi ca e pe placul tau (oricum daca iti doresti cu adevarat Duhul Sfant ti-l arata) mergi la el si roaga-l sa te spovedeasca si spune-i tot, tot ce ai pe suflet tot ce te macina, tot ce gandesti, absolut tot si va incepe infrumusetarea ta din interior care se va rasfrange in cele din urma si la exterior crede-ma! Frumusetea fizica trece foarte repede si nu e nevoie sa imbatranesti pentru ca oamenii frumosi fizic devin in cele din urma extrem de urati din cauza ca fiind intens complimentati cad prada la tot felul de pacate grave (mandrie, vanitate, rautate, invidie, lene, calicie etc.) ar dura extrem de mult sa iti insir situatiile toate dar crede-ma ca mai expus uratirii e un om frumos fizic care nu stie sa isi pastreze si frumusetea interioara. Oamenii sunt judecati dupacum arata doar de alti omeni superficiali si obtuzi. Asta e comportamentul tipic tiganesc care se ia el primul de tine ca sa nu mai ai tu ce sa zici sau sa nu cumva sa fie el cel apostrofat. Astia care jignesc asa in mod gratuit sunt de obicei oameni cu prea putina materie cenusie si cu un IQ practic inexistent care se multumesc sa copieze pe unul si pe altul fara sa aiba macar o personalitate proprie si care de lene nu se mai obosesc sa cunoasca un om in adevaratul sens al cuvantului si se multumesc doar sa il eticheteze de la bun inceput intr-un fel sau altul si etichetarea se face in functie de interese bineinteles. Genul asta de om nu va spune ca e frumos unui om cu adevarat frumos ci unuia de la care vrea sa obtina ceva sau in preajma caruia caruia crede el ca e bine sa fie vazut ca sa ii creasca stima de sine sau cota si bineinteles ca il va face urat pe cel de care se simte amenitat ca sa il demoralizeze si sa il reduca la tacere. Nu baga in seama jigodiile astea rautacioase toti suntem frumosi in felul nostru pentru ca suntem creatiile Lui Dumnezeu si Dumnezeu nu a facut lucruri urate, dar depinde de noi sa descoperim acea frumusete, sa o sporim si apoi sa le-o dezvaluim si eventual sa le-o impartasim si celor din jurul nostru. ASA CA NU MAI FII BOTOSEL SI CAPUL SUS! happy Suntem urati numai daca noi vrem sa fim asa. Bafta multa si sa auzim numai de bine! happy

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cei care te jignesc sunt niste invidiosi ofticati care vor platii pentru asemenea fapte imi pare rau pentru tine sad sincer chair as vrea sa vad o poza cu tine sa vad de ce zici tu ca esti "urata". Si intr-adevar urasc oamenii care judeca dupa infatisare sunt niste nesimtit! ei se cred "perfectii" :/. Eu nu ma consider nici frumoasa nici urata uneori, eu ii ignor fa si tu asta iti recomand! Pa

| romaniaTEiubesc a răspuns:

Cand o sa cresti mare o sa fi cu mult mai frumoasa decat acum.asa se intampla intodeauna cei care sunt frumosi cand sunt mici se fac urati atunci cand cresc si invers.tu daca acum zici ca esti urata atunci cand vei creste mare te vei face frumoasa ca o printesa.
orice om este frumos in felul lui.nu exista oameni urati. oamenii sunt creatia lui Dumnezeu.si El nu a facut oameni urati.

| Braunion a răspuns:

Pui prea mare accent pe aspect cand sunt alte lucruri mult mai importante si influente in viata (cum ar fi banii, care inseamna putere)
Nu ai nevoie sa se uite cineva la tine la 13 ani, pana la 30 de ani mai ai timp. Momentan, concentreaza-te pe invatat si lasa prostelile adolescentine.

| Nico27 explică (pentru fundrive78):

Multumesc chiar m-ai ajutat happy

| Nico27 explică (pentru romaniaTEiubesc):

Sper sa fie asa cum zici tu; 3
Multumesc happy

| Nico27 explică (pentru anonim_4396):

Nu ii judec, au dreptate -.-
Uite poza :
http://i.imgur.com/h6Dhu8Q.jpg

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Nico27):

Nu au drepatate esti chiar draguta! lasa-i in pace nu te lua dupa iei acum serios esti chiar draguta fata de cum te descrii

| fundrive78 a răspuns (pentru Nico27):

happy asta si speram. Doamne ajuta! happy

| MinaMina0202 a răspuns:

Tu ești urata? Tu pe lângă mine ești păpușă …? Eu sunt urata și la fel ca tine am pățit să fiu judecată după înfățișare și marginalizată de toți și asemenea nici eu nu am prieteni mai mult ca sigur din cauza asta.Multumeste-i lui Dumnezeu pentru cum arati

| MinaMina0202 a răspuns (pentru romaniaTEiubesc):

A cam făcut ….si oameni urați