| NonZarek a întrebat:

Acum o zi vorbeam cu o persoana despre parașutism, vorbeam fata în fata, nu pe mess sau altceva, vorbeam despre cum ar fi sa sărim cu parașuta etc, și acum, eram pe Instagram și îmi apare la reclame " ti ai dori sa sari cu parașuta? Vino la noi și bucura te de preturi bla bla bla".
Chestia e ca eu nu am cautat deloc pe internet ceva despre parașutism, deloc, explicați mi, cum de fix după o zi ce am vb cu o pers despre un subiect, începe urm zi sa îmi apară doar reclame pe tema aceasta?

S a mai întâmplat asemănător dar la alta pers acum mult timp, doar ca pers aia a vb despre camere video, și urm zi a primit reclame cu camere video.

9 răspunsuri:
| Dalmore a răspuns:

Poate ai văzut acea reclamă fără să-ți dai seama și de fapt datorită ei ai avut acea conversație.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Facebook și Instagram îți asculta microfonul, asa îți recomanda ei reclamele. Și eu am pățit.

| sabin89 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce microfon? Omul a specificat că vorbea faţă în faţă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru sabin89):

Gândește înainte de a scrie. Facebook îți poate accesa microfonul și deconectat fiind de la internet. Ba chiar și camera ți-o poate accesa și când nu știi, ești urmărit.

| sabin89 a răspuns (pentru anonim_4396):

Felicitări! Ce bine de tine că poţi să gândeşti înainte de a scrie!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru sabin89):

Hai, ușcheala.

| Atfas a răspuns:

Coincidenta

| sabin89 a răspuns:

Wizard99 şi-a şters comentariile şi a fugit în mod laş. Spusese că ai fost trădat prin intermediul microfonului. Eu l-am rugat să explice, întrucât telefonul tău putea fi închis sau poate nici nu aveai telefonul cu tine. În replică, el mi-a scris că să gândesc înainte de a scrie. Şi a adăugat şi o jignire. Ciudaţi oameni!
Acum ref. la întrebare. Tu poţi da nişte detalii, dacă erai şi pe telefon în timp ce discutai cu persoana etc.

| NonZarek explică (pentru sabin89):

Am observat, pai nu eram pe telefon, pur și simplu am stat ci el pe scaun și am vorbit, telefonul era în buzunar, cu ecranul stins