anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, am 13 ani si vreau va zic ceva si sa imi spuneti ce credeti, parerea voastră, sa imi dati sfaturi etc(ce vreti voi).
Bun, deci, acum o luna jumate am început sa plac un baiat de 15 si gen aflase el si toate persoanele cu care iesim doar ca el atunci deja placea o fata si practic imi dăduse fz dar eu in continuare il placeam si mereu le ziceam prietenilor mei "ohh, e atat de perfect" si chestii de genu, dar nu mai simt nimic pentru el pentru ca m-am gandit mai bine si ce rost are sa il plac daca el deja place alta fata (e posibil sa se fi impacat cu ea) si daca e mai mare? Niciun rost asa ca nu, nu il mai plac de vreo o saptamana, dar am inceput sa plac un baiat(tot din gasca) si cred ca un alt baiat si-a dat seama etc si azi am jucat adevăr sau provocare si cand i-a dat lui provocare sa ma îmbrățișeze zâmbea si cred ca se rusinase acel băiat pe care il plac si zicea razand "stai sa vezi ce provocare iti dau eu" sau alesesem eu procent si m-a intrebat "cat la suta il placi pe... ca iubit" iar eu va dati seama ca la inceput nu imi dadusem seama ca puteam sa zic 0 la suta si sa mint asa ca eu in continuare cautam motive sa nu zic si dupa am realizat asta dar nu voiam sa spun pentru ca imi era frica ca nu cumva sa ma placa si el si in caz ca as fi zis 0 la suta sa ii distrug toate speranțele, dar intr-un final am zis "0 la suta" dar oricum era evident ca il plac si atunci cand nu voiam sa zic el statea pe telefon si celalalt baiat ii zicea razand "hai ma ca zâmbești si se vede in ochii tai ca o placi" si 2 prieteni (cel care spusese ce v-am zis mai sus si o alta fata) mi-au spus ca se vede ca ma place. Voi ce credeți? Dar sincer

2 răspunsuri:
| MValentin a răspuns:

Bună Cristiana. Poate pare ciudat ce iti spun, dar intai de toate la vârsta ta ( sigur nu ma vrei crede, dar vei vedea) este greu si partial imposibil sa comunici asa cum trebuie cu persoana, deoarece iti vei face asa multe probleme si scenarii ce nu isi gasesc locul.
Uite nu iti pot spune un,, da,, sau un,, nu,, 100%, dar te pot ajuta in alt mod.
Uite un sfat ce ar face o persoană de varsta mai mare la începutul unei relatii, decat sa stai sa citesti in stele sentimentele lui, încearcă asa, găsești un moment liber sa vorbesti cu el, voi singuri. Abordezi o atitudine usor sigura si ferma si ii spui ca il consideri un baiat dragut si ai vrea sa iesiti si daca consideră ca ii este okay sa fiti impreuna.
Ar fi frumos sa spui asta asa deschis, dar sa nu uiti ajuta si inainte sa ii oferi o atentie aparte cat sa,, simta,, si el o anumită atractie. Bafta!

| CristianaCrss a răspuns (pentru MValentin):

Eu am 13 iar el face 12 peste o luna, nu este mare diferenta de varsta si parca e mai ok ca eu sunt mai mare, daca el ar fi fost mai mare cu cu un an sau 2 ar fi fost foarte naspa pentru ca poate propunea sa intretinem relatii sexuale, chiar daca nu as fi acceptat poate s-ar fi supărat etc sau poate doar ar fi profitat de mine. Deci parca e mai ok ca e mai mic, nu profit de el, nu imi bat joc de el etc. Fratele meu are 20 de ani si are iubita de cand avea 14 ani, diferenta intre ei este de vreo 2 saptamani si erau colegi la scoala, ceea la ce voiam sa ajung este ca după atatia ani, inca sunt impreuna si cu siguranță vor fi si in continuare. Conteaza de parteneri si de noroc. In caz ca vom forma un cuplu poate va dura mai mult sau mai putin, asta conteaza doar de noi si/sau noroc happy