Aceasta situatie era si cand eram eu in liceu.
Nu ai ce face asta este.
Stii era si un fel de poveste mai de mult "Copilul care a strigat lupul" cred ca o gasesti si acum.
Ideea e in felul urmator, daca un grup face mereu galagie, ora de ora, si cand scrii la tabla si face cineva galagie din partea aceea, tu pe cine ai da vina? Logic, pe cei care fac ora de ora zgomot, asa este si aici.
Nu e normal. Dar... asa e scoala. Asa sunt "copiii" ce sa le faci? Mai nou in zilele astea s-a pierdut din respect. O cauza este tehnologia, internetul, a prostit sute de tineri. Sau faptul ca nu au un model de urmat. Doar ca ei au de pierdut in cele din urma, nu tu.
Aia au facut cerere pentru religie doar ca sa li se mareasca media si nimic altceva majoritatea nici nu scriu la religie lectiile.
Pai da. Acum lumea nu mai e asa religioasa. Si oarecum si parintii sunt de vina pentru asta.
Daca ti-as spune ce porecle le-au pus la profesori ai zice si tu ca sunt niste terminati.
Ma intreb ce ar zice colegii mei daca ar vedea intrebarea asta oricum ei nici nu au auzit de TPU dapoi sa stie ca am eu cont pe site.
Aici e vorba de educatia pe care o primesc de la parinti. Nu poti da vina pe ei. Tehnologia si toate astea le-au prostit.
Si datorita faptului ca au vrut sa se scoata ora de religie poate ca de asta ora de religie li se pare ceva de care nu au nevoie...deci nu ii dau importanta.
Nu e normal ce se intampla cu elevii din ziua de azi, si nu numai cu ei.
Mi-am mai adus aminte de ceva.
Intr-o ora unul s-a ridicat din banca si avea telefonul in mana si asculta manele si i-a pus telefonul la ureche si nu imi venea sa cred ce-am vazut.
A zis "Ba esti prost la cap cu maneau la ureche si n-a aude."
In principiu lipsa de educatie si respect dar la ce tampenii se fac la religie la scoala nu merita niciun respect ora aia sincer.
Oricum un profesor bun si care are tact in predat stie sa se faca respectat si sa se si impuna totodata.
Bine nu toti de la mine din clasa fac asa mai sunt si altii care nu deranjeaza nu comenteaza si isi vad de ale lor.
= Ok boss, da, bine, ok!
Credeai că-ţi fac cu ochiul în sensul de atracţie?