| adrianbestboy98 a întrebat:

Salut,am o stare foarte nasoala crying. De ieri a inceput...prietena mea nu a mai intrat de 2 zile si eu imi fac multe griji ca tin foarte mult la ea sad, la tel nu rasp, la mesaje nu raspunde, pe wapp nu intra sad. Vreau si eu sa stiu cum as putea scapa de starea asta sa fiu mai fericit ca am incercat, dar nu pot crying

Răspuns Câştigător
| dragosbogdan001 a răspuns:

Poate i s-a stricat telefonul laughing Li s-a mai intamplat prietenilor mei sa li se strice telefoanele si sa ramana fara nicio legatura cu prietenii.

| adrianbestboy98 explică (pentru dragosbogdan001):

Posibil acuma nu stiu sper sa intre cat mai curand ca mi-e dor sa vb cu ea happy

| dragosbogdan001 a răspuns (pentru adrianbestboy98):

Ok succes

12 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Du-te la ea acasa sau ia legatura cu parintii ei sau vorbeste cu o prietena de-a ei si intreab-o daca e bine.

| PDM2000 a răspuns:

De ce nu mergi la ea?

| adrianbestboy98 explică (pentru PDM2000):

Eu nu prea is genu ala sa ma duc la om acasa neinvitat

| antoniaidk a răspuns:

Suna la politie.fa ceva.

| adrianbestboy98 explică (pentru antoniaidk):

Posibil sa se fi intamplat cum zice dragos

| PirvulescuCosmin a răspuns:

Poate vrea sa va despartiti intr-un mod oribil si plin de lasitate!? Just saying... Lumea e plina de nebuni si intelegi tu

| adrianbestboy98 explică (pentru PirvulescuCosmin):

Clar nu vrea asta, mi-a zis ca altu ca mine nu este gen sa o intelegea sa i fie alaturi si etc.mie imi spune tot, altii o iau la misto cand are ceva probleme doar eu o ajut deci nu vad motiv de despartire vad eu sapt asta ce o fi

| PirvulescuCosmin a răspuns (pentru adrianbestboy98):

Sincer. Sper din tot sufletul sa fie bine. Poate i s-a stricat telefonul sau nu are posibilitatea sa te anunte cumva de situatie. Mi s-a mai intamplat si mie sa ma panichez fara rost. Sper sa va fie bine!

| adrianbestboy98 explică (pentru PirvulescuCosmin):

Si eu sper sa fie bine, de blocat nu m-a blocat si pe wapp are statusu de 4 zile(de cand e inactiva) sper sa fie bine happy

| CristianNP a răspuns:

Daca parintii tai stiu de relatia voastra, discuta cu ei. Daca esti adult si vrei poti anunta politia...