Poate i s-a stricat telefonul Li s-a mai intamplat prietenilor mei sa li se strice telefoanele si sa ramana fara nicio legatura cu prietenii.
Posibil acuma nu stiu sper sa intre cat mai curand ca mi-e dor sa vb cu ea
Ok succes
Du-te la ea acasa sau ia legatura cu parintii ei sau vorbeste cu o prietena de-a ei si intreab-o daca e bine.
Eu nu prea is genu ala sa ma duc la om acasa neinvitat
Posibil sa se fi intamplat cum zice dragos
Poate vrea sa va despartiti intr-un mod oribil si plin de lasitate!? Just saying... Lumea e plina de nebuni si intelegi tu
Clar nu vrea asta, mi-a zis ca altu ca mine nu este gen sa o intelegea sa i fie alaturi si etc.mie imi spune tot, altii o iau la misto cand are ceva probleme doar eu o ajut deci nu vad motiv de despartire vad eu sapt asta ce o fi
Sincer. Sper din tot sufletul sa fie bine. Poate i s-a stricat telefonul sau nu are posibilitatea sa te anunte cumva de situatie. Mi s-a mai intamplat si mie sa ma panichez fara rost. Sper sa va fie bine!
Si eu sper sa fie bine, de blocat nu m-a blocat si pe wapp are statusu de 4 zile(de cand e inactiva) sper sa fie bine
Daca parintii tai stiu de relatia voastra, discuta cu ei. Daca esti adult si vrei poti anunta politia...