Poate i s-a stricat telefonul Li s-a mai intamplat prietenilor mei sa li se strice telefoanele si sa ramana fara nicio legatura cu prietenii.
Daca parintii tai stiu de relatia voastra, discuta cu ei. Daca esti adult si vrei poti anunta politia...
Posibil acuma nu stiu sper sa intre cat mai curand ca mi-e dor sa vb cu ea
Poate vrea sa va despartiti intr-un mod oribil si plin de lasitate!? Just saying... Lumea e plina de nebuni si intelegi tu
Du-te la ea acasa sau ia legatura cu parintii ei sau vorbeste cu o prietena de-a ei si intreab-o daca e bine.
Clar nu vrea asta, mi-a zis ca altu ca mine nu este gen sa o intelegea sa i fie alaturi si etc.mie imi spune tot, altii o iau la misto cand are ceva probleme doar eu o ajut deci nu vad motiv de despartire vad eu sapt asta ce o fi
Sincer. Sper din tot sufletul sa fie bine. Poate i s-a stricat telefonul sau nu are posibilitatea sa te anunte cumva de situatie. Mi s-a mai intamplat si mie sa ma panichez fara rost. Sper sa va fie bine!
Si eu sper sa fie bine, de blocat nu m-a blocat si pe wapp are statusu de 4 zile(de cand e inactiva) sper sa fie bine
Eliza622 întreabă: