| petro21 a întrebat:

Am rau de masina de cand eram mic...Calatoream forte mult cu masina alaturi de parintii mei dar odata intr-un autocar erau niste pliculete parfumate sau cv de genu cu un miros care ma deranja si de atunci am si rau de masina si sunt alergic la orice tip de pliculete parfumante,odorizante de masina,etc. Am incercat toate metodele posibile si imposibile,am luat pastile (Degeaba),am incercat sa nu mananc nimic (DEGEABA), am stat in fata (DEGEABA), am mers cu geamul deschis (DEGEABA), am incercat sa mananc putin ceva usor (DEGEABA) nu stiu ce sa mai fac..Sunt disperat..Sunt curios oare voi scapa de raul de masina cand voi fii mare (am 11 ani) sau poate cand voi fii sofer? Scuzati categoria dar asta este cea mai vizitatahappy

Răspuns Câştigător
| morningstar a răspuns:

Eu am aceeasi problema; de obicei nu mananc inainte sa plec, tin geamul deschis, nu pun odorizante in masina, stau pe locul din fata si tot imi e rau. O perioada am luat Itinerol dar nu prea m-a ajutat; in schimb, stiu ca exista la farmacie niste gume de mestecat foarte bune, de fiecare data cand luam, nu imi mai era rau; nu mai stiu cum se numeau dar cred ca sunt mai multe sortimente. Poate ar fi bine sa incerci sa vezi daca iti ajuta.

3 răspunsuri:
| petro21 explică:

Am uitat sa zic DAU FUNA!

| Piciu13 a răspuns:

Ia apa in totdeauna la tine si bea multa cand ti se face rau.si mie mi se face rau de masina atunci cand e cald dar eu deschid geamu si scot capu afara si imi trece. sau cand tie rau zile alor tai sa opreasca masina ia o gura de aer si mergeti iar sa vezi ca o sa-ti fie bine sper ca te-am ajutat... Funda? happy

| petro21 explică (pentru morningstar):

Mersi o sa incerc