Daca nu ai chef, pur si simplu nu o fa. Nu este important sau obligatoriu atata timp cat nu ai chef si nu te pasioneaza.
E o vorba: "Renunta la prioritati in favoarea propriilor vise", asta te sfatuiesc sa faci.
Cand nu am nici un chef sa invat, pur si simplu imi invat ziua urmatoare in clasa inainte sa vina profesorul
La fel fac....serios eu asa fac la orele istorie, geografie si civica, unde ne asculta in fiecare ora la lectia de data trecuta
A si baga la cap ca notele nu sunt decat niste pareri oficiale pentru care, chiar si proful cela plictisitor care vorbeste doar cu catedra, primeste salariu. Notele nu iti pica in cap, si nu te abat din drumul tau.
Evita oamenii care vor sa te indoctrineze(au fost si ei indoctrinati la randul lor, probabil) cu glume de genul "oamenii care au renuntat la scoala si s-au realizat in viata au fost genii"! Si tu esti un geniu, unul care nu si-a descoperit potentialul.
Scoala(/facultatea) este viata ta pana in momentul in care te trezesti, apoi devine un instrument de care te folosesti pana iti vine sclipirea, ca in final sa realizezi ca este o pierdere de timp.
Nu te incurajez sa te lasi de scoala, dar tine minte ca nu depinzi de ea.
Succes!
Dedu_Mihai_1997 întreabă: