| cba8r478 a întrebat:

Am si eu o problema cu catelul meu, are 5 luni si de la un timp a inceput sa muste si nu din joaca musca chiar tare, imi ascunde lucrurile prin casa, imi rupe papucii si tot ce gaseste. Am incercat sa il cert si i-am dat si cu palma peste bot dar se enerveaza mai tare si ma musca...Nu stiu ce sa ma mai fac cu el. Iar celorlalti nu le face nimic, doar mie... straight face Ce pot sa fac?
Funda.

Răspuns Câştigător
| Psihiatra a răspuns:

Nu e nimic alarmat.Si eu am un caine, acum are 4 ani, iar pe la vreo 5 luni facea exact la fel.Incearca sa nu-l mai lovesti peste bot.Acolo au cainii toti nervii si poate sa moara daca dai foarte tare. E la o varsta in care i se dezvolta dintisorii, asa ca trebuie sa muste. Pun pariu ca u il iubesti cel mai mult si te considera amicul lui de joaca, de aceea te musca.Gaseste`i o jucarie numai a lui, spre exemplu o mingiuta, un ursulet de plus, stiu si eu, ceva ce`l poate roade. DAca ai posibilitatea, gaseste`i un prieten de joaca cam de varsta lui.Cumpara`i mancare special pentru varsta lui(bobite foarte tairi), isi va pierde cheful de ros. Sper ca te-am ajutat si sa-ti fie sanatos catelul

2 răspunsuri:
| LadyZuza a răspuns:

I-ai facut ceva, voit sau nu! incearca sa-l atragi dupa tine, du-te la magazinul pentru animale si cumpara-i niste specialitati. Joaca-te cu el si calmeaza-l, du-l la plimbare si reasplateste-l pentru ce face bine. Ai mare rabdare si fa lucrurile astea acum deoarece e mic si e in crestere si mai apoi poate nu poti sa mai faci mare lucru. Cora mea facea la fel dar ii cumparam tot felul de prostii si ii dadeam sa manance si o luam cu mine in pat si ii faceam masaj dupa urechiuse si adormea si tot asa si nu mi-a mai ros pantofii!

P. S. mi-a ros pantofii de banchet! angry dar o iubesc! take care

| razvanyoung a răspuns:

Ial deoparte si alintal, dai tu de mancare, scoate-l afara si chestii din astea! Poate asa ii castigi increderea! happy