Nu am avut cand sa il scriu, scria ca este cu opt ore inainte, eu m-am trezit la ora 10:30 si m-am culcat la ora la 22:45
Am facut asta, insa nu stiu cum pot sterge acel status
Apesi acolo unde este statusul si il stergi,(dai click la capatul propozitiei si apesi Backspace), nu mai trebuie sa iti spun ca stii oricum
E ramas la Yahoo Update, scris cu albastru, nu e un simplu status ca alfel sacpam usor de el
Mda...Nu e vorba ca cineva iti stie parola...am auzit ca cica exista site-uri in care pur si simplu bagi id-ul unei persoane si-i poti schimba statusul.Nu stiu cum se rezolva.Intru acu pe net si caut.Asteapta putin
Uite rezolvarea aici:
Daca observati ca vi se schimba statusul, atunci inseamna ca cineva e pus pe glume si se foloseste de un site pentru a face asta.
Cum faci sa nu-ti mai poata modifica acel site statusul? Exista doua solutii (plus una bonus):
1.Messenger –> Preferences (CTRL + SHIFT + P) –> Ignore List –> Bifeaza "Ignore anyone who is not in my Yahoo! Contacts."
2.Aceasta "tehnica" de a schimba statusul ii afecteaza doar pe utilizatorii de Yahoo! Messenger 11. Deci, daca faceti un downgrade (instalati o versiune mai veche), nu veti mai fi vulnerabil.
3.Asteptati pana rezolva cei de la Yahoo! problema.
Sper ca te-am ajutat si ca-ti vei rezlva problema. Funda?
Ca sa dispara acel status intra pe yahoo mail, si intra pe profilul tau de la yahoo mail, acolo iti va aparea si statusul pe care-l vei putea sterge, bafta!
Am intrat si am cautat peste tot, nu gasesc nimic in legatura cu statusul acela si tot nu il pot sterge
anonim_4396 întreabă: