| mituandreimihai a întrebat:

Am si eu o problema. M-am trezit azi dimineata la messanger cu un status vulgar la profil, am incercat sa scriu alt status dar a ramas jos si cand ma deconectez de pe messenger apare iar acel status. Va rog! Cum pot scapa e el!

10 răspunsuri:
| skrillex79 a răspuns:

Pai inseamna ca tu l-ai pus!

| mituandreimihai explică (pentru skrillex79):

Nu am avut cand sa il scriu, scria ca este cu opt ore inainte, eu m-am trezit la ora 10:30 si m-am culcat la ora la 22:45

| Zeflemitoarea a răspuns:

Cred că ţi-a aflat careva parola.
Schimb-o!

| mituandreimihai explică (pentru Zeflemitoarea):

Am facut asta, insa nu stiu cum pot sterge acel status

| skrillex79 a răspuns (pentru mituandreimihai):

Apesi acolo unde este statusul si il stergi,(dai click la capatul propozitiei si apesi Backspace), nu mai trebuie sa iti spun ca stii oricumwinking happy

| mituandreimihai explică (pentru skrillex79):

E ramas la Yahoo Update, scris cu albastru, nu e un simplu status ca alfel sacpam usor de el sad

| Iяiηα a răspuns:

Mda...Nu e vorba ca cineva iti stie parola...am auzit ca cica exista site-uri in care pur si simplu bagi id-ul unei persoane si-i poti schimba statusul.Nu stiu cum se rezolva.Intru acu pe net si caut.Asteapta putinhappy

| Iяiηα a răspuns:

Uite rezolvarea aici:
Daca observati ca vi se schimba statusul, atunci inseamna ca cineva e pus pe glume si se foloseste de un site pentru a face asta.
Cum faci sa nu-ti mai poata modifica acel site statusul? Exista doua solutii (plus una bonus):
1.Messenger –> Preferences (CTRL + SHIFT + P) –> Ignore List –> Bifeaza "Ignore anyone who is not in my Yahoo! Contacts."
2.Aceasta "tehnica" de a schimba statusul ii afecteaza doar pe utilizatorii de Yahoo! Messenger 11. Deci, daca faceti un downgrade (instalati o versiune mai veche), nu veti mai fi vulnerabil.
3.Asteptati pana rezolva cei de la Yahoo! problema.
Sper ca te-am ajutat si ca-ti vei rezlva problema. Funda?puppy dog eyes

| Cigαяєttє a răspuns:

Ca sa dispara acel status intra pe yahoo mail, si intra pe profilul tau de la yahoo mail, acolo iti va aparea si statusul pe care-l vei putea sterge, bafta!

| mituandreimihai explică (pentru Cigαяєttє):

Am intrat si am cautat peste tot, nu gasesc nimic in legatura cu statusul acela si tot nu il pot sterge sad