Si ce crezi ca ai sa castigi bani din Youtube? tu si alte milioane de pusti aveti canal de Youtube, si eu am printre altele, care-i scopul pana la urma, o fi narcisismul nostru personal?
ma refer aici si la mine si la toti ceilalti si la fraierii care nu aveau ce manca iar acum se lauda cu adidasi de 800 de euro perechea pe Youtube, genul selly, cred ca ca si fiinte suntem nu mediocre, sub mediocre si ne place sa ne dam unii mai mari decat altii.
Nu era pentru tine mesajul cat pentru ceilalti!
Pai frate, treabă stă în felul următor: eu nu vreau sa fac asta pentru bani, fac asta fiindcă asta îmi place să fac și vreau sa aduc conținut de calitate pentru consumatori, cine a spus că vreau eu să fac asta pentru bani?
Nu știu cât de bătrân ești, și nu vrei să înțelegi treabă asta cu YT-ul.
YouTube e ca un job, ai muncit, ai primit banii. Și fie că e vorba de Selly sau altcineva, e tânar, se distreza, fiindcă poate nu dormea nopți întregi pentru a aduce conținut, și da, are tot dreptul să facă bani și să se laude cu ei. E totuși 2020, nu sec XX
Tu degeaba o să critici YouTuberii fiindcă ei o să facă în continuare bani
Și poate nu ai citit bine intrebarea, unde spun clar că vreau sa fac conținut despre cultura generala
Nu știu câți ani ai, dar daca nu înțelegi platforma YT, poți să te informezi concret.
Fiecare cu ce ii place, cum tu ești pasionat de mașini, mecanică etc așa suntem și noi de a creea conținut, de a trage cadre, de a edita, de a trage voci!
DeeaCarmen întreabă:
Nicoleta6 întreabă: