anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, am un fost coleg si iesim in fiecare zi cu gasca noastră, recunosc, pana azi il chemam eu in cartier dar deja a devenit foarte nesimtit, ne luasem la cearta si imi spunea ca mi se darama casa si cand i-am zis "macar am casa, nu stau la apartament" a zis "cand am vrut sa te chem afara si am vazut ce poarta ai ma gandeam daca sa bat sau nu pentru ca imi era frica sa nu cada dar pana la urma am plecat", a mai zis "macar nu ma mananca țânțarii cand ies afara, ba eu inteleg, baietii mai cad, se mai lovesc dar uite-te la asta pe picioare" (pe picioare aveam răni de la piscaturile de țânțari deoarece ma scarpin pana imi da sangele) si a mai comentat el acolo despre mine si ce am si nici macar nu si-a cerut scuze pentru ce a spus. Eu nu pot sa ii zic "pleaca la tine in cartier" (nu sta in cartierul in care iesim) dar nici nu pot sa il ignor, adica pot dar vine si sta cu noi, mai avem uneori certuri dar nu asa mari si dupa ne impacam dar in caz ca o sa ne certam(mai mult ca sigur) ce pot sa ii spun ca sa ii inchid gura? De obicei comenteaza de chestii legate de bani(casa, haine, chestii faks etc), nu stiu, dati-mi si mie niste replici pe care i le pot da ca sa ii inchid gura va rog

5 răspunsuri:
| aditimus a răspuns:

De ce nu il ignori?

| Irinaaaaaaaioanaaaaa a răspuns (pentru aditimus):

Tocmai ce am spus, ai citit tot? Adica suntem prieteni dar mai mereu avem certuri la care vorbestte foarte urat

| aditimus a răspuns (pentru Irinaaaaaaaioanaaaaa):

Tot am citit.
Asta spun incearca sa nu ii mai reprosezi.
Nu raspunzi la foc cu foc!

| Celcestietot a răspuns:

Nu trebuie sa interactionezi cu asemenea oameni.

| Mosotti a răspuns:

Ce cauti cu un asemenea om? Rupe legatura cu ele, cu asa un prost caracter vrei tu sa fi amic? Cum nu poti sa-l ignori, zici clar ca nu vrei sa mai ai de a face si punct, eu asa faceam, si adios, nu sunt obligat sa fiu amici cu nimeni aiurea.

Daca stai cu un asemenea om in discutii inseamna ca si tu ai fi la fel, alfel rupeai de mult legatura cu el.