| vld08 a întrebat:

Am un laptop Acer Aspire 5737 Z. Bateria este Lithium-Ion 6 celule si la inceput ma tinea cam 3-4 ore. Acum, maxim 20 minute, de aceea il tin mai tot timpul in priza. As vrea sa achizitionez o baterie de acelasi fel dar de 12 celule. Vi s-a intamplat asa ceva? ce riscuri ar aparea? multumesc.

P. S. cand il folosesc la capacitate maxima se incalzeste si brusc se inchide. care ar fi problema? + am cooler cu usb la el pentru racire dar nu face fata.

Răspuns Câştigător
neluL
| neluL a răspuns:

Coolerul extern este bun pentru ca nu mai ti laptopul direct pe pat de exemplu dar nu trage aer de ajuns prin sitele din spatele lui.7 coolere poti sa-i pui si ...degeaba! Daca il cureti, nu-ti mai trebuie cooler extern in permanenta sub laptop!

5 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

Daca gasesti baterie dubla pentru laptopul tau este OK. Am mai schimbat si eu baterii la notebookuri si in loc de 4 ore tine 8 ore.

Se restarteaza pentru ca nu se mai face transferul de caldura de la placa de baza prin cooler! In principiu trebuie desfacut si curatat de praf si apoi pastat coolerul cu pasta termoconductoare. Ai sa te sperii de ceea ce iese din el.Trebuiesc curatate si sitele (grilele)de sub laptop pe unde trage aer coolerul.

| vld08 explică (pentru neluL):

De cand tot se inchide am cumparat si un cooler extern, prin usb dar nu prea face fata.

| vld08 explică (pentru neluL):

Am inteles, mulmumesc mult!

| Mario_Marius_1990 a răspuns:

Vlad am si eu un Acer la fel ca si al tau as vrea sa te intreb nu ti se incalzeste display-ul acolo jos unde scrie Acer banda aia neagra mi se incalzeste de numa...bateria asa face si la mine acum tine 10 min

| vld08 explică:

Salut marius. acum si pe mine ma tine maxim 10 minute. si da, se incalzeste si banda aia pe care scrie Acer jos.