Deci pe scurt, iti este frica de faptul ca ti se va intampla si tie la fel ce li s-a intamplat si parintilor tai?
Si asta clar dar imi este frica ca nu o pot iubi pe aceasta fata din cauza obsesiilor compulsive, pentru ca uneori am momente cand ma uit la ea si vad defectele chiar daca ea este foarte frumoasa. Paradoxal o vreau pe viata si doar pe ea insa nu stiu daca ii pot oferi sau daca pot trece mental peste aceste traume. Nu vreau sa ne despartim si sa o iau de la capat pentru ca nu cred ca mai pot
Ia legatura cu un psihoterapeut, cand intervin gandurile suicidale, psihiatru direct.
Intodeauna am privit o si mi-am pus intrebarea daca este ceea ce imi doresc, insa in tot timpul acesta ea mi-a demonstrat ca este, ca ma IUBESTE.
De iubit, te pot iubi multe persoane, nu este in de-ajuns, conteaza sa iubesti si tu partenerul la randul tau. Multe persoane se complac in relatiile lor cand vad ca sunt iubiti, pentru ei acest lucru fiind suficient.
O vreau pe viata si cand ma gandesc la despartire ma distruge si acum in timp ce scriu imi vine sa plang cat de rau ne am ranii reciproc daca as pleca.
Inteleg ca o vrei pe viata, insa trebuie sa te familiarizezi cu gandul ca la un moment dat, asta se va intampla. Oricat de mult iubesti si doresti o persoana, fii realist, nu tine cu dintii de o persoana. Cum iti poti reveni? Prin terapie. Cu un un sfat, doua de aici