1 Desfă un biscuite oreo(cu cremă de lapte ) și umple-l cu pastă de dinți (de culoare albă ) și oferă-l victimei (de preferat un coleg )
2 Ști slime-uri-le alea verzi? Cumpără unul și împrăștie-l pe banca unui coleg, anunță-l după aceea că sunt muci pe banca lui înainte de a-se așeza.
3 Dacă ai televizor inteligent ai putea să îl conectezi la telefon și să dai drumul la manele într-o oră în care trebuie să îl aprindeți.
4 Mai întâi fă rost de niște broaște, pune-le în ghiozdan înainte să pleci la școală. În timpul unei ore mai neinteresante, dar când nimeni nu e atent la tine le dai drumul prin clasă.
5 Pune laxative în apa unui coleg.
Te-aș sfătui să nu întreci măsura sau să îți bați joc de sentimentele oamenilor prin farsele tale pentru că uni oameni sunt mai fragili emoțional astfel de întâmplări putând să îi distrugă sufletește. De exemplu, nu face farsa aceea cu admiratorul secret! Dacă mi s-ar face mie farsele nr 2, 5 sau chestia cu admiratorul secret l-aș lovi rău de tot pe respectivul "glumeț". Deci păcălește-i doar pe persoanele care ști clar că agreează astfel de chestii.Ți-aș recomanda să nu mai alergi după popularitate prin astfel de mijloace stupide și să înveți la școală, căci ăsta e scopul pentru care ești trimis acolo! Dar, ești liber să faci ce vrei cu viața ta.
Eu am incercat o farsa pentru o colega de clasa in clasa a 3-a sau a 4-a.
Si aveam cutiile alea de lapte pe atunci. Si in locul unde trebuia bagat paiul, eu am gaurit cu un creion si l-am lasat asa.
Ca sa ii curga lapte pe față cand apuca de cutie.
Dar ce sa vezi, invatatoarea a vrut sa ia de pe jos FIX cutia aia pe care am gaurit-o eu pentru o colegă, noroc ca m-am oferit eu in mod spontan si am pus-o cu grija pe catedra, ca sa nu o stropeasca laptele pe invatatoare.
UnuCuSapca întreabă:
adrianboss2011 întreabă:
stefycrazygirl întreabă:
LisaJulie întreabă: