| AndreiMarin499 a întrebat:

Salut, ați câștigat vreodată La loto? Dacă da, cum v-ați ales numerele? Credeți ca merita jucat la Loterie?

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Loteria e taxa pe prostie. Nimeni nu va castiga vreodata. Ce se da la televizor sunt minciuni ca sa faca masele sa joace la loto si sa castige statul din bilete.

| Iulian998876 a răspuns:

Merge sa încerci, dar nu face abuz

| Bizon95 a răspuns:

Da, de 3 ori am castigat 30 lei

am ales numerele PUR aleator

| FlorinRKO a răspuns (pentru anonim_4396):

Țin să te contrazic, câștigurile sunt pe bune, rare ce-i drept, dar sunt

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incercarea moarte nu are.
Eu sincer nu am prins nici macar un numar dar nici nu am jucat de prea multe ori.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dacă pui această întrebare rezultă că ai nevoie de bani și speri că astfel îi vei câștiga.
Este un joc de noroc. Astfel ai o șansă de a câștiga și o șansă de a pierde.
Atunci când joci, riști. Sunt multe activități în viață riscante.
De exemplu eu am făcut alpinism. Am avut șanse să mor, dar nu le-am luat în seamă, căci satisfacția care mi-o producea acea activitate mă făcea să consider că merită să îmi risc viața ca să o obțin. Acum gândesc altfel.
Așa că, atunci când joci la loto, este bine să analizezi, dacă suma investită în această acțiune merită riscul.
Ce poți face cu 5 lei. Să cumperi un cremeș sau o savarină la cofetărie.
Este o operație sigură, care îți produce o satisfacție.
Ce se întâmplă dacă îi joci la loto. Din momentul când cumperi biletul până afli rezultatul extragerii, ești emoționat, îți hrănești cu gânduri, care consumă energie nervoasă, speranțele de câștig. Ce rezultă? Cu foarte mare probabilitate, o dezamăgire. Deci, bani consumați, nervi consumați. Rezultat zero.
Dacă dorești mai mulți bani, loto nu este o soluție.
Dacă vrei un joc, o relaxare, o distracție, aceasta este una de slabă calitate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Le-am pus la caterinca și am câștigat 30 de lei rolling on the floor și mai am câștigat câte 3, 4 lei la lozuri de mai multe ori =)

Întrebări similare