Cred ca Italia, care are de toate: si istorie, si prezent, si mare, si munte, si frumusete naturala, si mancare buna, si capacitati de cazare de toate felurile.
Mie personal imi place foarte mult Japonia, pentru ca e ca un alt taram. Asa arata. Fiecare tara e frumoasa in felul ei, dar nu toate au acel ceva. ca Japonia.
Sincer... prefer Rusia in locul a S.U.A si asa ca fapt divers, ce e frumos in S.U.A? ..natura? Canada mi se pare o alternativa mult mai buna.
Sincer mie cea mai frumoasa tara mi se pare Norvegia
Depinde.
Pentru cei ce iubesc sporturile de iarnă, Elveția e perfectă.Cei ce iubesc soarele, preferă o țară cu ieșire la mare, gen Italia.
Baftă.
Metaforic vorbind. Adica mi se pare special acolo, ceva ce nu gasesti oriunde. Case, cultura, tot.
Pai poti cauta cateva articole pe net daca te intereseaza cu adevarat. Dar nu ai vazut ce case au, ce haine, ce peisaje, e mult mai diferit fata de restul. Mie personal imi place tara aia mai mult decat restul, nu trebuie sa fie toti de acord cu mine.
FRANTA ♥ uitati ce obiective turistice superbe are ...http://www.agenda.ro/20-de-locuri-de-vizitat-in-franta/49189. Astea nu sunt nici un sfert din frumusetea Parisului..eu iubesc si tara, dar si materia.Lb franceza ♥
Sincer... Australia, cauta pe Google "Australia beautiful " si dai pe prima sa vezi cat de frumoasa e... Dar mie imi mai place si Italia, Cehia, Franta si Austria
anonim_4396 întreabă: