| maphiotul a întrebat:

Salut.
Care e faza cu veganii? Ca sa inteleg si eu de ce se fac veganii vegani?
Hai ca pe vegetarieni i-as intelege, dar veganii sunt la extreme.

45 răspunsuri:
| maphiotul explică (pentru anonim_4396):

Mersii,stiu bine diferența happy
Intrebare mai exact era,, de ce"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru maphiotul):

Întreabă-i pe ei.

Am intrebat pe o tipă ce o cunosc si a evitat răspunsul laughing

| Continchiscontsters a răspuns (pentru maphiotul):

Îți dai seama săte dai Vegan și sa stai la rând la KFS și să-ți iei o porție de Chiken nageți ași face pe mine de râs rolling on the floor))) în momentul ăla

| UnchiulRamiz a răspuns (pentru maphiotul):

Niste narozi si hahalere tongue VIata fara o ceafa la gratar nu exista, e pustie. Sau sa nu consum nimic ce provine de la animale? Branza ce are sau laptele, mierea? laughing Veganii nu sunt pe treaba lor deloc. Trebuie sa o intrebi daca sex face rolling on the floor) si asta e de natura animalica

| dullcat a răspuns:

Buna.Ai putea urmari un documentar sau doua daca vrei sa intelegi.As sta sa explic, dar deja e clar ce raspunsuri voi primi, deci prefer sa nu ma obosesc.

| maphiotul explică (pentru UnchiulRamiz):

,,Trebuie sa o intrebi daca sex face si asta e de natura animalica"
Hmm bine zici, nu e măritată, nu știu dacă a făcut vreodată.
Am bănuit ca e lesbiană.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Pasarele. Omul este omnivor si in consecinta trebuie sa manance de toate. Ei spun ca regimul vegan ii scapa de cancer. Gresit. Am citit pe ziare o gramada de cazuri in care si veganii au murit de cancer. Mai mult sunt atat de idioti incat renunta la tratamente care le-ar mai da o sansa.

| maphiotul explică (pentru dullcat):

laughing

| maphiotul explică (pentru Salontanul):

Pfff...ciudat...
O sa caut si pe Youtube ceva documentar, ca is curios.

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru maphiotul):

Uite aici: https://www.google.com/......ps?/search
Nu le-am gasit pe toate cazurile dar o parte sunt.

In documentare banuiesc ca se explica,, cata forță" i-ti da veganismul.
Eu is curios,, de ce se fac vegani"
Banuiesc ca nu toti urmaresc sa i-si creasca forța, altul e motivul.

| dullcat a răspuns (pentru maphiotul):

Forta? Majoritatea o fac datorita argumentului etic si ecologic.Doar un procent mic se datoreaza schimbarilor pentru sanatate din cauza unor boli sau a altor motive.

Aoleo ce de cazuri sad
Oricum, absolut nici o extrema nu e bună din nici un domeniu sau cum sa zic

| dullcat a răspuns:

„Veganismul este un stil de viață ce caută să excludă, pe cât posibil și practicabil, toate formele de exploatare și cruzime față de animalele folosite pentru mâncare, îmbrăcăminte și oricare alt scop. Extrapolând, veganismul promovează dezvoltarea și uzul alternativelor, în beneficiul oamenilor, al animalelor și al mediului înconjurător. În ce privește regimul alimentar, termenul denotă evitarea tuturor produselor de origine animală."

https://veganinromania.ro/resurse-si-informatii/de-ce-vegan/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din cate eu stiu, vegan este persoana care se tine departe de carne, adica nu mananca peste, carne, etc. adica tine ca o mica dieta si manaca doar fructe si legume.

Da ce rău i faci la o vacă daca bei un kil de lapte?
Sau la o găină dacă mănânci o omletă?

Stiu ce inseamna vegan, intrebarea era de ce.
Si nu e vorba de,, o mica dieta" ca e vorba de o alimentatie dusă la extrem.

| dullcat a răspuns (pentru maphiotul):

Industrializarea face rau, deoarece produsele alea nu vin de la gaini crescute pe iarba sub cerul liber, sau de la vaci Milka.Animalele alea stau in spatii stramte toata viata, sunt indopate cu antibiotice din cauza conditiilor mizerabile in care sunt tinute (la propriu, ca nu sta nimeni sa curete fecalele pentru 10000 de animale), etc.Moda cu antibiotice si minuni care umfla e destul de populara si printre tarani, care merg pana in punctul in care gainile, de exemplu, isi rup picioarele sub propria greutate.Dar ce conteaza, important e sa traga la cantar.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru maphiotul):

Deorece ei au mancat prea mult de la kfs sau mc si sau ingrasat ca porcii si acum cauta sa slabeasca ca sa arate frumos, mancand doar plante.

oare mananca si frunze? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Continchiscontsters):

Eu tot asa frate laughing
vad o femeie stand la rand la MC si vorbea cu fiica sa "mamica nu doreste sa manance otravuri ca pizza si nageti, mancam doar mancare sanatoasa" iar apoi le cere "dati-mi va rog o portie de pizza diablo si nageti iuti"
Atunci am ramas confuz dar si imi venea sa ma rup de ras dr imi era rusine happy

| Continchiscontsters a răspuns (pentru anonim_4396):

rolling on the floor)) mai terminat

| Continchiscontsters a răspuns (pentru anonim_4396):

Știu frate ca există și asa oamenii știu minte s-o dea bine aparențe și altele sa arate ca ei mănâncă sănătos și tot ei comandă diablo cu nategețilaughing)

Tare astalaughing

Salontanul

Asa este! Bunicul meu a trait 92 de ani si a mancat de toate, dar cu cumpatare. Ar mai fi trait daca nu-l lovea un idiot pe trecerea de pietoni. Chiar imi spunea un proverb (german) despre cumpatare. Nu l-am retinut ca nu mi-a placut limba.

Genele ultimelor generatii s-au deteriorat din păcate sad
Eu zic ca din cauza stresului, alimentatiei, poluării, vietii sedentare.

Salontanul

Da, da! Ai dreptate!

| Drimmero a răspuns:

Traiesc cu impresia ca alimentatia lor diferita de cea a "plebelor" le va aduce vesnicia pe pamant sau vor trai automat mai sanatos ceea ce e o prostie.

| Drimmero a răspuns (pentru UnchiulRamiz):

Nu inteleg ce viata mai e aia fara niste mici la gratar, carnati, piept de pui, ceafa, niste burgeri, shaorma, kebap, chiftele de porc, adica cum pot trai fara astea, dar mai ales fara piesa de rezistenta salata de icre, lactate, oua si etc dupa etc.

Întrebări similare