Orase in ordine
Sinaia, Brasov, Sibiu, Iasi
Locuri?
Transalpina, Transfagarasean, Transbucegi
Satele traditionale din Transilvania - viscri in special
Satele din Marginimea Sibiului
Cheile Bicazului
Bucovina
Zona Apusenilor
Îmi place mult Timişoara şi Moldova, dar şi Ardealul. Dar mai ales zonele de munte.
Pai eu vara trecuta am fost la Balea Lac si am vazut Transfagarasanul unde am facut poze a fost frumos acolo.
Eu locuiesc in orasul Mioveni in judetul Arges si e destul de frumos aici dar mi se pare mai frumos Pitesti-ul.
Mai stiu cand am fost la Sibiu si am trecut Podul Minciunilor , am spus si o minciuna atunci. A fost frumos.
Sau la Brasov, foarte frumos orasul. La fel si Clujul (multe de mers).
Aici in Timisoara... sunt si aici destule de vazut: Bega, Catedrala, centrul...(pe unde e catedra de matematica -_-), faculta mea , complexul si mai multe.
Sau frumosul meu Gorj , unde se pot vedea operele lui Brancusi, Jiul si cam atat Poate si padurea de pe acolo (de 1 mai se face gratar ). Si mai e si statiunea Ranca, cu toate ca nu e cine stie ce.
Sau sa o iei pe Transalpina.
Bucurestiul, daca vrei sa vezi Casa Poporului, e o construtie intr-adevar foarte frumoasa.
Si in Arges este foarte frumos.
Sa vezi Vidraru.
Si Portile de Fier I, II sunt interesante.
Asta din ce am mai vazut eu, desigur mai imi scapa cate ceva
PS: pleci in vacanta?
In Galati, la resedinta mea de vara...iei taxiul de la Gara si zici AlanTigerofAtlantic Residence si ajunci exact in paradis, la coltul meu de rai.
Te astept.
Sibiu, Cluj, Brasov, ca orase. Maramuresul/Bucovina ca zone. Si cam toata Transilvania, lol.
Http://www.realitatea.net/......41355.html
http://www.romania-redescoperita.ro/......sa-romanie
http://bloguldecalatorii.ro/2012/12/top-10-romania.html - la munte. Ai de unde alege.
Cetatea lui Vlad tepes,din arges,e foarte frumos,urci mult, dar e un aer foarte curat, acolo, si trasfagarasanul e tare, desi e un drum.
Mie mi-a placut la Sibiu, la Arieseni (si in toata zona respectiva) si pe Clisura Dunarii.
Busteni, Babele, Sfinxul, Brasov, Bucuresti, Sibiu, Marea, Castelul Peles, Castelul Bran, Ferentari, etc.
Se pare ca vrei sa-ti iei vacanta mai devreme. Bucurestiul, zonele din Ardeal, in special Brasovul, Sibiul, Timisoara, dar si in Arges sunt zone frumoase de vizitat. La mai multe vizite!
Mda... o sa bantui pe aici in urmatorii ani. Dar nu o sa uit de Tg-Jiul meu
Tu de unde esti?
La 13 ani am fost la mănăstirea Putna, chilia lui Daniil Sihastrul mi-a ramas in minte, toata zona aia a ramas in amitirea mea, mod fotografic, dar cum spuneam eram copil.
Transfagarasteanul apoi platoul Fagarasului! Este absolut MONUMENTAL.Restul sunt simple glume!
JustMeCata întreabă:
LisaJulie întreabă: