Psihologia este ceva în care eu nu cred,şi care poate fi aplicată doar de la oamenii mediocri în jos.
Din ce scrii tu acolo,rezultă că nu eşti cu nimic mai presus decât cineva de vârsta ta.
Iar chestia cu animelele,mi se pare ceva total greşit. Ai tot dreptul să omori un animal,dacă îţi este foame sau dacă te atacă. Nu trebuie să-l omori din plăcere,dar dacă se transformă într-o necesitate, nu văd de ce nu aş face-o. Şi mie-mi plac animalele, dar mai întâi trebuie să mănânc. Cu cele care nu-s comestibile, n-am nimic, dacă nici ele n-au cu mine.
Hm. Eu cred ca tu esti... smecher. Vrei sa profiti de placerea unora de a-si expune cunostintele sau de a-si spune parerea, si sa faci rost de o evaluare psihologica gratuita! sau nu gratuita, ca dai funda aia... oricum, ieftin!
Ei bine, daca tu crezi nu inseamna ca e neaparat adevarat, nu?
Din ce spui tu acolo inseamna ca eu daca m-as pierde intr-un desert de exemplu si as fi cu cel mai bun prieten ar trebui sa il mananc fiindca e o necesitate...mie imi plac prietenii dar mai intai trebuie sa mananc. Ca sa fiu mai precis, carnea umana e comestibila!
Ok, o evaluare pentru wooden. O persoana care vrea sa dovedeasca tuturor ca el e mai destept si mai presus de toate, e vulgar din cauza ca doreste sa fie mai interesant sau fiindca i se pare normal sa fie asa. E foarte direct, si nu ii e frica sa iti spuna ca esti un prost, fara sa nu aiba nici-un resentiment
Din cate am observat, pot spune ca e ateu, judeca foarte usor o persoana si i se pare normal sa arunce vorbe care s-ar putea sa jigneasca...
Ce crezi? ''Psiholago care nu doreste sa isi impartaseasca cunostintele eterne in psihologie gratuit''? Ce sfaturi imi dai sa ma descurc mai bine?
Vorbeam de animale,nu de oameni. Dacă ne-am mânca între noi,am rezolva şi problema foametei,şi cea a suprapopulaţiei,dar cică este cam ilegal să roz un femur de om.
Şi,dacă doi oameni ar fi în deşert,cred că problema cea mai importantă este apa,fără mâncare poţi trăi mai multe zile acolo. Şi dacă chiar ai nevoie de hrană,nu şt ualţii cu msunt, dar decât să moară amândoi, mai bine să supravietuiească măcar unul din ei. De obicei cel mai puternic. Când e vorba de supravietuire, relaţiile de prietenie nu prea mai contează. Adică nu mă încălzeşte cu nimic că am murit, dar am rămas totuşi prieteni şi nu te-am mâncat.
Esti un copil normal pentru cei 14 ani neinpliniti, putin mandru si dornic sa-ti faci o prietena.
Na, daca doresti tu, situatie ipotetica se schimba, special pentru tine.
Acei oameni care erau in desert nu mancasera de 29 de zile si fusera indopati cu 5 litri de apa fiecare chiar inainte sa ajunga printr-o intamplare miraculoasa in desert.
Nu cred ca poti sa faci profilul cuiva din astfel de informatii, sau din desene (copacul), dar sa zicem. Pe scurt: sensibilitate (fete), creativitate, optimism, inteligenta, iar sensibilitate, sensibilitate, corectitudine... [simplu ]
Faza cu culorile e vrajeala daca e s-o luam asa: verde (viata/speranta) + rosu (pasiune) = iubesti viata, orice persoana optimista o iubeste, sau esti ungur, italian, mexican s.a.m.d.
Ia zi tu despre mine, domnul psiholog.
Mdaa deci esti un tocilar pe care il bat toti baietii din clasa iar fetele iti iau aparea deoarece te considera firav
După ce nu mănânci 29 de zile, nu cred că mai ai puterea să omori pe cineva. Un om rezistă el 29 de zile fără mâncare,dar nu prea mai e în stare să facă nimic.
Şi nu prea văd o situatie în care cineva ar ajunge în stadiul ăsta. Şi, chiar dacă ar exista o ipoteză miraculoasă şi s-ar ajunge la situaţia asta, ţi-am spus, decât să moară amândoi împăcaţi cu gândul că au murit prieteni, mai bine să supravieţuiască măcar unul din ei.
Ba da, teoretic un om poate trai de la 30 la 60 de zile fara papa... sa spunem ca aia doi erau supraponderali inainte de acest incident. Sper ca e destul de clar acum!
Ai pus atâtea ipoteze,încât nici nu maiare rost să disecăm subiectul.
Da,un om trăieşte atât fără mâncare,dar nu spune şi cum trăieşte. Stai tu nemâncat doar două săptămâni, să vedem dacă mai poţi face ceva.
Şi un om, în deşert, oricât de multă apă ar bea, după câteva ore tot se deshidratează şi moare.
Ideea era ca gasesti multe informatii despre mine la raspunsuri, mai multe decat pot sa aflu eu din informatiile tale despre tine, si totusi, nu poti sa zici cum sunt
Am zis sensibilitate de 3 ori = 1. "Majoritatea personajelor favorite din desene sunt fete" (cat de curajoase ar fi fetele, sigur sunt si sensibile, mai si plang...)
2. "Imi plac pisicile, cainii, etc."
3. "Urasc ca lumea omoara animalele ca mai apoi sa le manance."
Referitor la Xena ziceam corectitudine Nu mai stiu pentru ce se omoara lumea prin film, dar... razboinic - lupta pentru dreptate, asa am inteles-o.
Astea fiind doar partile bune, poate nu folosesc cuvinte sofisticate, dar sunt un bun psiholog b-). Sunt persoane carora cuvintele urate le suna in cap pana le doboara, nu e treaba mea sa fac asta.
in mod normal un om traieste de la 3 la 6 zile fara apa. In desert, daca ar fi aprox. 40-50 de grade un om ar rezista de la 7 la 12 ore fara apa.
anonim_4396 întreabă: