| shhhs a întrebat:

Salut,
Ce ati crede despre mine daca v-as da urmatoarele informatii
Ma refer la profilul psihologic...e un exercitiu care testeaza cat de bine ii intelegeti pe cei din jur.
Pentru fiecare informatii(de exemplu daca imi place un personaj) puteti cauta informatii despre acel lucru si sa incepeti sa construiti profilul
Deci:
Majoritatea personajelor favorite din desene sunt fete.
Sunt considerat cel mai bun la compuneri din clasa.
Toata lumea spune ca am un potential mare.
Imi plac pisicile, cainii, etc.
Urasc ca lumea omoara animalele ca mai apoi sa le manance.
Am 14 ani.
Personajul preferat din desene actual e Gwen(din ben 10 ultimate alien) cu exceptia lui Starfire si a altor personaje desigur. big grin
Pot fi foarte matur daca vreau.
Imi place verdele si rosul.
Personajul meu preferat din filme e Xena(printesa razboinica).
Sa vedem cine e cel mai bun psiholog de aici. Cel mai bun raspuns primeste vot+funda si celelalte raspunsuri primesc vot.

37 răspunsuri:
| shhhs explică (pentru Mădă0611):

In primul rand sa stii ca nu am exersat asa mult ca tine asta deci sa nu vii la miezul noptii cu coasa langa patul meu, ok?
Ma rog, sa incep:
Esti o persoana caruia ii place sa spuna lucrurilor pe nume, esti ateu si folosesti fiecare oportunitate pe care o ai sa mai faci si cate o glumita nevinovata despre religii. Crezi in puterea subconstientului si in puterea pe care o poate avea creierul, autosugestia, etc.
Crezi in existenta vietii pe alte planete ceea ce arata ca nu esti o persoana limitata in gandire.
Iti place sa stii cat mai multe si ai imaginatie cat pentru. 2.
Cat % am ghicit? laughing)

| Mădă0611 a răspuns (pentru shhhs):

Eh, acum si sarac, si cu pretentii laughing)

Nici eu n-am exersat happy
100%, era simplu, asteptam un cuvant, dar iar zici ca nu sunt modesta, empatie/empatica. tongue Asa cat mai multa lume o sa-l observe si poate o sa isi schimbe comportamentul.

Esti empatica? Hmm... happy

Nu stiai cuvantul, nu? Acum ca-l stii si probabil stii ce inseamna, poti sa te folosesti de el tongue Nu chiar cu toata lumea, ca e obositor.
Pace! \m/

Stiam ce inseamna. Se refera la a putea percepe sentimentele celorlalti, nu? happy

Da, punandu-te in locul lor (logic) happy