Ai tu "bafta" prea mare.
Zi si tu, cum naiba aia de pe teren stiu ce ai pariat tu? Si mai ales, ca esti doar tu cu acel pariu?
Las-o incolo de speculatie. Nu degeaba cei sub 18 nu au voie sa joace. Se presupune ca daca joci cunosti regulile si iti asumi si resposabilitatile. Este simplu si usor sa dam vina pe altii. Stiu, este in natura omului sa faca asta.
Nu sunt doar eu cu acel pariu, poate mai sunt inca 40 000 de oameni. Las-o naiba, ultima faza din meci, niciun fundas in aparare
Facuse un baiat pe superbet un bilet cota 900, il copiase tot superbet-ul, ultimul meci de pe bilet, pariu pe un meci din Romania ca primele 15 min din meci va fi egal, in minutul 14, gol, explică asta? Pe langa ca multe echipe din Romania sunt sponsorizate de Superbet
Las-o in pace de teoria conspiratiei. Cunosc atatia care joaca constant si de asemenea si castiga constant si nu s-au plans de asta. Daca crezi ca sunt aranjamente, pe care eu nu le exclud, poti sa joci pe echipe din alte tari sau sa joci pe alte sporturi. Iar daca sunt sponsorizati de o firma, alegi pur si simplu sa mergi la alta. Acum ai de unde alege.
Aceleasi teorii ale conspiratiei sunt si in trading unde cei care pierd pun vina pe broker ca le vaneaza ordinele. In mod sigur asta nu se intampla. Se intampla sa pui gresit ordinul si piata nu te iarta. Asa si la bet-uri. Te asteapata dupa "colt" sa iti strice tie biletul.
Hmmmm... cam mult efort pentru cativa leuti.
Castiga constant ca joaca cote de 1.20 4 meciuri, sau un meci cota de 2, eu joc cote de la 10 in sus
Ei, daca joci de la 10 in sus si riscul asumat este la fel. Inseamna ca ai statistic vorbind sanse mai reduse de castig. De asta si sunt cotele mai ridicate. Este normal sa patesti mai des aceste "coincidente". Tot statistic vorbind.
Pai tu urmaresti cotele de asta
Urmareste echipele, vezi statisticile din meciuri... invata jucatorii
Tu doar arunci niste cote pe bilet cat mai mari si doanmne ajuta
Stai calm fratioare, nu vorbi fara sa stii.
Nu sunt astia care baga 2-3 lei pe bilete si vor sa castige 20 de mil, daca e nevoie da-mi mesaj in privat sa vezi ce bilete joc eu. Chiar ma uit la ce ai zis tu mai sus, si nu de azi, de 1-2 ani de zile, asta e si problema. Ca uitandu-ma la astea, se gaseste un meci sa ma scoata tocmai in min 90
SebisH întreabă: