| Celcestietot a întrebat:

Cine crede în existența extratereștrilor (mă refer la extratereștrii în genul formei umanoide) happy?

10 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Daca nu ziceai si ce e in paranteza, raspunsul era afirmativ.

| dragodana a răspuns:

Salut!
Cred ca exista extraterestrii.
Sunt idioti aia care cred ca suntem singuri in univers.
Existe forme de viata mai evoluate sau mai involuate decat noi.

| sunt0anonima a răspuns:

Extraterestrii in varianta umana ar fi foarte interesanthappyPoate ca si tu esti printre ei daca te-ai gandit la asta...Ar fi probabil ca oamenii mai "diferiti sa se afle printre ei" happy

| TristanTzara a răspuns:

Ce spui tu, în Universul ăsta mare foarte probabil să existe, dar ce ne interesează pe noi e galaxia noastră Calea Lactee, căci nu o s-o putem părăsi prea curând sau niciodată.

Viață extraterestră (adică cu origini în afara Terei) foarte posibil să fie chiar în sistemul nostru solar (bacterii pe Marte sau pe unul din sateliții lui Jupiter). Viață intelegentă undeva în galxie, e posibil să fie, dar nu găsim semne clare ale ei (Paradoxul Fermi). Niște explicații posibile: poate viața inteligentă e mai rară decât ne așteptam, poate nu sunt interesați în noi, poate că toate civilizațile inteligente dispar, poate că comunică într-un fel pe care noi nu-l detectăm, poate cănoi suntem prima specie cu adevărat inteligentădin galaxie (cineva trebuie să fie și prima).

Iar viață inteligentă și umanoidă în galaxia noastră--Hai că acum ai și pretenții laughing

| readytofly a răspuns:

Salut. Ecuatia lui Drake ne arata ca este foarte improbabil sa fim singuri in univers. Nu e vorba de a crede, e vorba de statistica big grin

https://en.wikipedia.org/wiki/Drake_equation

| AmFostOdataEuOBaba a răspuns:

Poate că există

| Celcestietot explică (pentru DoarBogdan):

Pai de aceea am adaugat acel continut din paranteza, ca sa nu se faca referire la bacterii sau altceva de acest genwinking.

| Celcestietot explică (pentru sunt0anonima):

Poate ca si eu sunt unul de-al lor, din diverse motive happy.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns (pentru Celcestietot):

Pai da, dar nu toate fiintele ar trebui sa arate ca noi, nu? Poate nici dupa logica noastra sa fie facuti. Poate nu au cap, maini si un sistem nervos similar cu al nostru, poate nu e ceva neaparat din materie facut.

| Celcestietot explică (pentru DoarBogdan):

Cred ca sunt fiinte interdimensionale happy.