| Adikspy a întrebat:

Salut! Cum pot scăpa de timiditate? Deci mi se intampla de exemplu cu neamurile si când toți sunt concentrați pe mine sau vorbesc cu o ruda ce nu am văzut-o de un an atunci când zambesc parca nu îmi iese si forțez eu zambetul si na fac o fata rușinoasă fără sa pot zambi natural, dacă este cineva care a reușit sa scape sau aveți sfaturi să-mi spuneti.

Răspuns Câştigător
| Miruna333 a răspuns:

Timiditatea este doar tiparul dupa care gandim si ne comportam in unele siuatii datorita fricii. Va trece cu varsta. Este si normal sa te simti inconfortabil in preajma unei persoane indepartate cu care nu ai subiecte. Simti oarecum sa zambesti ca sa faci fata situatiei. Este si normal sa fie zambetul fals. Poti lua legatura cu un psihoterapeut. Acesta te va ajuta sa treci peste. Daca nu ai acces, incearca sa cauti pe internet cum ai putea combate asta.

5 răspunsuri:
| J0B0MAT a răspuns:

Nu mai zâmbi.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai nu mai forta zambetul daca nu vine natural

| Adikspy explică (pentru suntserios):

Am încercat asta dar din cauza ca rușinii îmi vine sa zâmbesc ca să astup rusinea dar amândouă amestecate nu iasă

| Hyperion7 a răspuns:

Daca nu zâmbești in general, nu e nevoie sa zâmbești de fata cu ei, e nevoie doar sa vorbești

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca tu esti putin inchis in tine si este normal la varsta pubertatii si adolescentei! Mai asteapta si incearca sa vorbesti cu mai multi oameni, doar asa scapi de timiditate