| PangeeaRogvaiv a întrebat:

Daca vi s-ar oferi o excursie gratuita, ce destinatie ati alege?

19 răspunsuri:
| M25M a răspuns:

Salzburg, Austria.

| vali1985 a răspuns:

Mexic,Spania.

| Musique a răspuns:

Roma,Italia.
Tu? big grin

| RainboyDash a răspuns:

De ce sa merg in alte tari cand pot sa vizitez un loc frumos din Romania? Romania este mult mai frumoasa decat majoritatea tarilor desi nu este foarte cunoscuta. Nu am vazut pe nimeni sa spuna ca vrea sa mearga undeva in Romania si ar trebui sa fie mai multi deoarece este tara lor si ar trebui sa se simta mandri de ea.

| cυρcαкє a răspuns:

Bună. happy

Păi dacă mi s-ar oferi o excursie gratuită (care nu cred ca s-ar întampla) aș alege să merg în Dubai :d. Am văzut că e frumos acolo, și că se poate face un sport numit skydive pe care aș vrea să-l încerc. \m/

Pa, pa. wave

| PangeeaRogvaiv explică (pentru Musique):

Si eu tot in Italia, in Bracciano, aproape de Roma. Un foarte bun prieten este acolo de multi ani, 7 aproape. Mai sunt si alte locuri, de exemplu Statele Unite ( New York, Miami), Jamaica, Cuba, apoi Canada(cascada Niagara), Peru (templele incase de la Machu Pichu), apoi Egiptul cu piramidele, Irusalimul cu Mormantul Sfant, orasul antic Petra din Iordania, la Marea Moarta, apoi Antalya, Istanbul ( Turcia) si statiunea montana Soci ( in Rusia) aflata in Muntii Ural, celebrul Dubai si Shanghay ( China) Cam astea ar fi in mare printre primele locuri din lume pe care le-as vizita.

| Musique a răspuns (pentru PangeeaRogvaiv):

Drăguț.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Italia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Luna.

| Zeflemitoarea a răspuns:

Aş alege Munții Apalași.

| Alishia a răspuns:

Venetia

| Indestructible a răspuns:

Helsinki, Finlanda.

| Never4ever a răspuns:

Paris,Japonia,Turcia

| KristalPop a răspuns:

New York sau Tokio.

| Woodenpints91 a răspuns:

Suedia. Oraşul nu prea contează.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Orice ţară nordică. Îmi plac peisajele şi oamenii, că sunt reci şi-şi văd de treaba lor.

| Dumnezău a răspuns (pentru Woodenpints91):

Vezi c-ajungi la parnaie daca te imbeti si iti bati joc de vreo una, lucru pe care tu-l faci cam des.

| Woodenpints91 a răspuns (pentru Dumnezău):

Eu încă sper că acolo nu găsesc ţinte de care să-mi bat măciuca.
Crezi că fac asta doar când sunt beat? laughing

| c0ton a răspuns:

Nicaieri m-am plictisit absolut de tot