| Zayn007 a întrebat:

Salut.De cateva zile ma tot gandesc la cifra 7.Pentru ca sunt nascut in 9"7",in luna a-7-a,la 7 luni deci 777. Ce semnifica?

13 răspunsuri:
| Accero a răspuns:

666 s-ar spune ca e semnul satanei tocmai din aia ti-a venit ideea, dar gandeste ca undeva am citit ca 666 gasesti si inversat, adica ia incearca sa inversezi 777, seamana un pic cu LLL care aplecat seamana tot cu 666 deci laughing)?

| introduaicinumele a răspuns:

Hmm, cauta pe net ce semnifica fiecare cifra (la tine este 7).

Oricum, eu de cateva luni vad cam tot timpul la ceas ca este si 39, unele melodii pe care le ascult au si 39 secunde... videoclipurile de pe Youtube au uneori si 39 de secunde, cand postez ceva pe net se intampla sa fie la si 39, chiar si scoala mea are cifrele 3 si 9 in numar :| vad multe masini cu numarul 39 sau 139, cand ma uit la nu stiu ce joc cate gloante mai am vad ca am 139, sau 39 si tot asa...

PS: citeste aici despre cifra 7 http://astromax.eva.ro/zodia7/numerologie/cifra%207.html

| Zayn007 explică (pentru introduaicinumele):

Am citit despre 7, dar vroiam ceva exact despre 777 nu doar despre 7.

| Céline7 a răspuns:

Cifra de vibratie 7 este un numar pitagoreic, este o persoana atrasa de lumea spirituala. Este o persoana desprinsa de lume. Se hraneste cu tot ce este de natura spirituala, este o persoana mistica, secretoasa, tainica. Ii place sa obtina cat mai multe informatii pe care sa le prelucreze. Este o persoana visatoare, este ASCETUL.

| ƛƝƊƦЄЄƛ a răspuns:

Şi mie mi se întâmplă acelaşi lucru.
Sunt născută pe 12.01.99.Mereu când mă uit la ceas văd de exemplu :15:12 sau 14:01".E desutul de ciudat...
Dar în fine :-j.
Cifra 7? :-?
http://www.garbo.ro/......lui-7.html
O să te ajute:)

| mixxjim a răspuns:

Ca esti nascut la 7 luni nu se pune, deci nu ai trei de 7. daca erai nascut pe 7 iulie (luna a 7-a) intr-un an terminat cu 7 atunci aveai 3 de sapte, sau poate chiar mai multi, ca se face un calcul mai complex. Oricum, se spune ca cei cu 3 de 7 au o legatura speciala cu divinitatea, drept pentru care ori sunt foarte norocosi, ori sufera foarte mult; ori au talente artistice deosebite ori sunt foarte religiosi. daca te pasioneaza numerologia gasesti lucruri foarte interesante si care se potrivesc destul de bine in cartea lui Anatol Basarab "Numerologia in viata fiecaruia".

| Zayn007 explică (pentru mixxjim):

In legatura de talente artistice, imi place sa desenez si am voce, cant.

| mixxjim a răspuns (pentru ƛƝƊƦЄЄƛ):

Tu ai multi de 9, de la 1999 anul nasterii, astia sunt persoane cu un nivel intelectual puternic. probabil ca nu prea te omori cu invatatul dar totusi ai note mare, in special pe la examene, asa o fi? laughing probabil ca nu esti foarte hotarat ce meserie sa faci, pentru ca-ti plac multe si ti-s accesibile mai multe pe baza acelui intelect puternic. ai grija ca daca nimeresti intr-un mediu nepotrivit poti ajunge usor sa faci chestii urate, sa ai grija la anturaj happy

| Zayn007 explică (pentru mixxjim):

LOL? Sunt in 1997 tongue si da, nu sunt hotarat ce sa fac.

| mixxjim a răspuns (pentru Zayn007):

Aoiliooo, ai si trei de 9 si trei de 7 laughing si mai ai si vrei 3-4 de unu, foarte tare!

| ƛƝƊƦЄЄƛ a răspuns (pentru mixxjim):

De unde ştii asta?straight face

| mixxjim a răspuns (pentru ƛƝƊƦЄЄƛ):

Nu stiu, asa e? asa se spune ca ar fi o persoana cu trei de 9, dar calculele sunt complexe si ai putea sa ai chiar si mai multi de 9. 9 reprezinta intelectul, cu cat ai mai multi cu atat ai un intelect mai puternic.

| ƛƝƊƦЄЄƛ a răspuns (pentru mixxjim):

Marfă...sunt un geniu