| Mentalist09 a întrebat:

Salut.De ce in Romania se promovează prostia? Adica, daca te uiti la TV rar gasesti ceva de calitate, si nu de Bianca Dragusanu si Andreea Tonciu.
Si de ce mereu la stiri se promovează doar stirile de genu' o murit X, s-a sinucis Y. Doar violenta, abuzuri si tot ce e in categoria asta..Si la scoală, la unele materii, iesi mai prost decât te-ai dus.

13 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Pentru ca asta se cauta si asta face audientastraight face
CNA-ul nu se mai implica deloc, am ajuns la concluzia ca platim abonamente degeaba.
Fiecare post tv se "lupta" sa adune fete naive care fac orice numai bani sa iasa, si nu numai, chiar si asa zisele "vedete" se vad pe bani grei(cazul lui Mexicanul/Guta/Dragusanca etc) certundu-se la tv in direct.
Jalnic, dar asta e.
Mai bine ma uit pe digi sport decat sa vad batai/avorturi si cate si mai cate.
O zi bunahappy

| 愛日本 a răspuns:

Pentru ca toti manelistii si batranii plictisiti se uita la tampenii de astea.

| IsabelaIssa a răspuns:

Eu evit canalele astea de barfa ieftina, pitipoance, stiri cu violenta etc. Prefer digilife, travel etc, de la care ai de invatat cate ceva. Daca lumea nu ar mai viziona astfel de stiri de doi lei, cred ca nu am mai vedea atat de des lucrurile astea. Lumea se hraneste cu barfa, iar canalele din Romania asta servesc.

| sappy a răspuns:

Nu conteza ce se promoveaza atata timp cat poti decide la ce sa te uiti!

| T0T a răspuns:

Pentru audienta. Nu ma uit la televizor mai deloc.

| Fatamuntilor a răspuns:

E vorba de audienta...
Dar exista obiectul ala lunguet cu multe butoane numita telecomnda in care poti alege.

| Doub a răspuns:

Pentru ca oamenii prosti sunt mai usor de manipulat.

| xXsweetgirl99Xx a răspuns:

Tu te-ai uita la o reclama cu Tonciu sau Draguseanu?

Iar despre știri, nu se "promovează" numai știrile de genul asta. Depinde de când te uiți la TV si ce știri sunt atunci.

| Lawliet14 a răspuns (pentru xXsweetgirl99Xx):

Asi urmari-o pe siliconata Draguseanu intr-o reclama! Stii ca s-a vopsit recent?

| xXsweetgirl99Xx a răspuns (pentru Lawliet14):

Nu, nu știam ca s-a vopsit si sincer nici nu îmi pasa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

„o murit"?
Pai e simplu. Lumea mai intelectuala nu se prea uita la TV. Ai vrea sa vezi ca se promoveaza elevi olimpici si studenti la inginerie care creeaza noi SF-uri? Avem si din astia, dar cine sa se uite la ei cand avem pe alt canal sani, muschi si masini?

| Pardelian a răspuns:

Oferta este conditionata de cerere. Deci acele programe sunt cum sunt pentru ca se adreseaza unor mase de oameni pe care ii intereseaza aceste lucruri barfele demagogia violenta prostia etc

| Mentalist09 explică:

Stiu cum arata o telecomanda, mersi de răspuns si de descriere.
si am scris si in întrebare ca rar găsești ceva "de calitate"