Nu-i adevarat, daca nu vrei, nu fumezi si gata, nu iti trebuie nici vointa nici nimic, le lasi pur si simplu.-_-
Asa ca, daca esti curios incearca!
Din proprie experienta iti spun ca nu te va satisface cu nimic...
Insa daca va incepe sa iti placa, sa fumezi tot mai mult...Eh,atunci bafta.
Stii atunci cand stai in jurul unui foc si inhalezi fum?
Eh, cam asa ceva e si cu tigarile, doar ca tutunul de acolo, e ca un drog.
That's all!
Ok mersi.Dar tot nu m-ai convins pentru ca eu vreau sa stiu ce e asa misto ce simti in clipa in care tragi fum.
Daca vrei sa stii, incearca, nu poti obtine raspunsul pana nu-l porti pe pielea ta!
Si ce simti in timpu asta? cand tragi fumu.
Daca nu te-ai apucat inca de fumat, te rog sa nu incerci. Nici macar un fum. Nu te cunosc, dar vreau sa fiu cu sufletul impacat ca am putut ajuta pe cineva. Te rog asculta sfatul lui "adishorMS"
P.S. Nu vreau funda!
Dar de ce te intereseaza?
am fumat 12 ani si cea mai mare realizare a fost cand m-am lasat
esti curios si de droguri? de care ai auzit ca nu te mai lasa ele pe tine?
NU EXISTA nici macar un plus pentru a te apuca, decat minusuri
e o senzatie vaga de ameteala, doar la primul fum sau dupa o pauza in rest e aiurea gust de fum amarui, greata cateodata, acid la stomac si o stare de amorteala (parca se blocheaza venele ) etc.
Nu pierzi nimic, ba chiar e spre binele sanatatii tale sa nu fumezi, doar pentru ca aia care fumeaza se cred mai smecheri sa stii ca nu e asa. Mai bine faci altceva cu banii aia in lco sa cumperi tigari. Am un coleg care fumeaza si probabil o va face toata viata lui, el in loc sa-si ia pixuri /linii pentru scoala le ia d ela noi... asa de rau a ajuns.
Să înţeleg că întrebarea ta este următoarea:"Cum e să fumezi?".Ei bine, e un obicei nesănătos, care îţi afectează sănătatea, situaţia financiară şi mulţi din jurul tău vor vi deranjaţi de această nouă preocupare a ta.
Daca vei incerca.o data de doua ori te poti lasa nu iti va fi un viciu dar.nu e nimic interesant. bani aruncati aiurea si jocu cu viata..nu fi interesat de asta ..nu merita :*