| GulDan a întrebat:

Deci cand intreb pe un fumator cum e sa fumeaza imi zice sa incerc si eu sa vad cum e.De curiozitate intreb sa stiu cum e ca nu vreau sa incerc ca sigur nu ma voi mai lasa.

16 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Să înţeleg că întrebarea ta este următoarea:"Cum e să fumezi?".Ei bine, e un obicei nesănătos, care îţi afectează sănătatea, situaţia financiară şi mulţi din jurul tău vor vi deranjaţi de această nouă preocupare a ta.

| KirigayaKirito a răspuns:

Nu-i adevarat, daca nu vrei, nu fumezi si gata, nu iti trebuie nici vointa nici nimic, le lasi pur si simplu.-_-
Asa ca, daca esti curios incearca! straight face
Din proprie experienta iti spun ca nu te va satisface cu nimic...
Insa daca va incepe sa iti placa, sa fumezi tot mai mult...Eh,atunci bafta.
Stii atunci cand stai in jurul unui foc si inhalezi fum?
Eh, cam asa ceva e si cu tigarile, doar ca tutunul de acolo, e ca un drog.

That's all!

| GulDan explică (pentru KirigayaKirito):

Ok mersi.Dar tot nu m-ai convinslaughing pentru ca eu vreau sa stiu ce e asa misto ce simti in clipa in care tragi fum.

| adishorMS a răspuns:

Dar de ce te intereseaza?
am fumat 12 ani si cea mai mare realizare a fost cand m-am lasat
esti curios si de droguri? de care ai auzit ca nu te mai lasa ele pe tine?
NU EXISTA nici macar un plus pentru a te apuca, decat minusuri
e o senzatie vaga de ameteala, doar la primul fum sau dupa o pauza in rest e aiurea gust de fum amarui, greata cateodata, acid la stomac si o stare de amorteala (parca se blocheaza venele ) etc.

| Spintecatorul27 a răspuns:

Să înţeleg că întrebarea ta este următoarea:"Cum e să fumezi?".Ei bine, e un obicei nesănătos, care îţi afectează sănătatea, situaţia financiară şi mulţi din jurul tău vor vi deranjaţi de această nouă preocupare a ta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tragi din ţigară, apoi în piept, deschizi gura şi inspiri adânc fumul.

| xJuliusx a răspuns:

Daca nu te-ai apucat inca de fumat, te rog sa nu incerci. Nici macar un fum. Nu te cunosc, dar vreau sa fiu cu sufletul impacat ca am putut ajuta pe cineva. Te rog asculta sfatul lui "adishorMS"
P.S. Nu vreau funda!

| SoundTHeWave a răspuns:

Nu pierzi nimic, ba chiar e spre binele sanatatii tale sa nu fumezi, doar pentru ca aia care fumeaza se cred mai smecheri sa stii ca nu e asa. Mai bine faci altceva cu banii aia in lco sa cumperi tigari. Am un coleg care fumeaza si probabil o va face toata viata lui, el in loc sa-si ia pixuri /linii pentru scoala le ia d ela noi... asa de rau a ajuns.

| larisia a răspuns:

Daca vei incerca.o data de doua ori te poti lasa nu iti va fi un viciu dar.nu e nimic interesant. bani aruncati aiurea si jocu cu viata..nu fi interesat de asta ..nu merita :*

| GulDan explică (pentru xJuliusx):

NU vreau sa ma apuc eu doar sunt curios ce simti finca multi care ai cunosc ai vad cu pachetele de tigari si ma mira faptul ca cati mai multi se apuca dar zdravan la liceu de ex:in fiecare pauza cate o tigara.Si sunt curios ce ai face asa dependenti. fumul, aroma..sau ce.

| GulDan explică (pentru anonim_4396):

Si ce simti in timpu asta? cand tragi fumu.

| GulDan explică (pentru adishorMS):

Mersi pentru sfaturi! Mai multi prieteni care am ramas socat cand i-am vazut cu pachetu de tigari si fumau zdravan odata la 30-1 ora cate 1-2 tigari si nu inteleg ce ai face asa dependenti ..atat vreau sa stiu :d

| GulDan explică (pentru Spintecatorul27):

Copy and paste.

| KirigayaKirito a răspuns (pentru GulDan):

Daca vrei sa stii, incearca, nu poti obtine raspunsul pana nu-l porti pe pielea ta!batting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca sti ca ai vointa te vei lasa! Cu vointa si incredere in tine poti face aproape orice!

| adishorMS a răspuns (pentru GulDan):

NICOTINA creaza dependenta ca si alcoolul de ex.