| Măduuțaa a întrebat:

Deci,m-am saturat de cersetorii astia din trenuri,de fiecare data cand ma duc undeva,mereu aud "Energizante,sucuri,cipsuri etc...", sau cersetorii aia care sunt toti orfani de la 7 ani si au epilepsie respectiv sunt surdo-muti...Ce parere aveti despre astia?

6 răspunsuri:
| mirunix a răspuns:

Da,e neplacut sa ai parte de cersetori in trenuri, dar cred ca ideea cu gustari si sucuri nu e rea, pentru ca daca mergi la drum lung si nu ti-ai luat destule "rezerve", s-ar putea sa te apuce foamea si nu poti sa stii niciodata cat ramane trenu', ca sa poti cobori sa iti cumperi din gari...

| Măduuțaa explică (pentru mirunix):

Mda,pot sa cobori din tren dar se poate intampla ca trenul sa plece fara tine blushing.

| mirunix a răspuns:

Da, exact. Tocmai de asta cred ca "vanzatorii ambulanti" nu sunt chiar asa de "enervanti" ca si cersetorii. happy

| Măduuțaa explică (pentru mirunix):

Intr-adevar,dar pot sa fie si ei mai tacuti, ca atunci cand dormi este chiar deranjant x-(.

| Wøodenpints a răspuns:

Păi,nu cred că se va lua nimeni de tine dacă le dai un picior în cap.

caramela
| caramela a răspuns:

Buna! este enervant asa e, dar putem sa trecem cu vederea, nimeni nu ne baga mana in buzunar, mai rau e cand stai la terasasi te vede ca mananci mici, atat se tin de capul tau ca iti vine sa ii cedezi locul si tu sa pleci..asta e nici politi nu se mai implica.
O zi frumoasa sa aihappy