| Danutdgp a întrebat:

Salut! Din cauza zilelor caniculare, in camera mea este foarte cald. Nu am posibilitatea sa-mi pun un aer conditionat, insa mi-a spus cineva o metoda cu un asa zis "Racitor de camera", care funcționează pe apa si gheata. Imi puteti da un sfat, credeti ca o sa poata racii camera? Dupa gandire mea, va face camera foarte umeda, crescând umiditatea si este exact opusul unui mediu favorabil, plus cred ca o sa apara si mucegai la ceva timp dupa folosire. Daca aveti astfel de dispozitive sau cunoasteti persoane, va rog sa-mi spuneti si mie o parere sincera. Mulțumesc!

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Da, am incercat sa folosesc odata, nu functioneaza absolut deloc

| Danutdgp explică (pentru suntserios):

Mulțumesc pentru răspuns!

| relian a răspuns:

Asta inseamna sa ai bucati foarte amri de gheata si nu cred ca poti face rost de asa ceva moca.

Deci bucati f groase, sa le pui intr-un vas mare, sau ceva genul asta, acea gheata iti va raci camera, dar cand se va topi acea gheata ce vei face?
Chestia aia dureaza stiu si eu cateva ore.Referitor la umiditate nu vei avea umiditate ca, mare parte din gheata aia se topeste, tu trebuie sa o arunci la baie.

Dar ce faci, de unde cari tu atita gheata laughing iti dai seama citi bani cheltui?
Nu ai posibilitatea sa pui aer conditionat de ce? Cauta un aer care face doar rece, este mai ieftin, si brandu cel mai ieftin.

Ce chestii vezi tu ca arata unia, este exact pistol cu apa.E mai bun un ventilator decat ce arata unia, ori vezi tu pe mai stiu eu unde.

Ia gindeste nitel, de era asa cum spun unia, sau arata, astia cu aparate de aer ar dispare, tpti siar face ce spui tu nu?

Vara nu ai cum sa faci mucegai si ce spui indiferrent ce umiditate are aerul.
Aparat de aer conditionat este singura optiune.
Pune si tu un aparat de ala Window AC, ala este mult mai ieftin decat mini spliturile, mai jos de jumate, si nu trebuie sa il instaleze cineva, il pui tu in geam, asa se pun asta, de aia se numnesc asa.

Daca vrei si mai ieftin, sunt si aparate portabile, daca nu te deranjeaza sa stai cu burlanu ala linga fereastra si cu el scos pe fereastra, merge si ala, te ajuta.

Cel mai bun este split, apopi window si ultimukl portabil.
Pretul e la fel scade de la split la portabil.

| Dragobeta a răspuns:

O prostie!
Mamei ii spusese cineva sa puna cearsafuri umede in geamuri. Mai rau a facut.
Mai bine deschizi geamurile si faci curent. Asa intra si aer curat. Ai grija sa nu stai tu in curent.

| relian a răspuns:

laughing vezi ca acum cineva a pus o intrebare pe aici, exact despre acest racitor, pe care la cumparat de la Dedeman si vrea sa il returneze, spunind ca nu face mai nimic. Asa ca vezi-ti de treaba, cine o intrebat, nu mai are cutia si intreba daca mai poate returna ca sa lamurit laughing