Da este. Un om care nu are bun simț o să-ți vorbesc așa.și felul în care te adresezi și ai o conversație sau un dialog cu un om cu bun simț se cunoaște se vede.
Niciodată nu am suportata cuvântul ala de fiecare dată când la auzit m-a deranjat dar ma făceam ca totul este un regula și nu-l aud nu înțeleg de ce uni oamenii aleg sa spună cuvântul ala la fiecare 5 minute să-și demonstrez ca ce? Pot injura pot vorbi urât? Sa arate ca sunt rebeli și de cartier?
Daca esti turc poate intelegi cuvantul Toplar. Sa ti spuna cinava asta fara sa fiti prieteni si fara sa aveti un glume. Dar nu am inteles in ce contest a spus asta.
Nu o consider suparator, dar îmi arată că ești de joasă speță și mă face să te evit dacă vorbești așa.
Dar nici placut nu este ca din senin fara nici un fel de gluma intre tine si persoana respectiva sa ti spuna ca tu esti Co@ie. Cred ca cel mai bine este de evitat.
Da sunt turc. Da știu ce înseamnă cuvântul. Da cel mai bine stai departe de probleme cine ția spus cuvântul ăla cel mai probabil cred eu cu Adevărat caută să-ți facă probleme și conflicte lasă de la tine și stai departe de astfel de oamenii ăștia caută certă să-ți facă rău ai grija!
Buna,problema este ca nu mi era nici prieten si nici nu era o forma de adresare...
FesaLuca întreabă: