| M1989 a întrebat:

Salut,este suparator sa va spuna o perosna ca esti Co@ie?

10 răspunsuri:
| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Da este. Un om care nu are bun simț o să-ți vorbesc așa.și felul în care te adresezi și ai o conversație sau un dialog cu un om cu bun simț se cunoaște se vede.

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Niciodată nu am suportata cuvântul ala de fiecare dată când la auzit m-a deranjat dar ma făceam ca totul este un regula și nu-l aud nu înțeleg de ce uni oamenii aleg sa spună cuvântul ala la fiecare 5 minute să-și demonstrez ca ce? Pot injura pot vorbi urât? Sa arate ca sunt rebeli și de cartier?

| Sistemulxxl a răspuns:

Astia (co@ie) sunt mii. Cred ca-s neamuri.

| M1989 explică:

Daca esti turc poate intelegi cuvantul Toplar. Sa ti spuna cinava asta fara sa fiti prieteni si fara sa aveti un glume. Dar nu am inteles in ce contest a spus asta.

| CostinAlamariu a răspuns:

Nu o consider suparator, dar îmi arată că ești de joasă speță și mă face să te evit dacă vorbești așa.

| M1989 explică (pentru CostinAlamariu):

Dar nici placut nu este ca din senin fara nici un fel de gluma intre tine si persoana respectiva sa ti spuna ca tu esti Co@ie. Cred ca cel mai bine este de evitat.

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns (pentru M1989):

Da sunt turc. Da știu ce înseamnă cuvântul. Da cel mai bine stai departe de probleme cine ția spus cuvântul ăla cel mai probabil cred eu cu Adevărat caută să-ți facă probleme și conflicte lasă de la tine și stai departe de astfel de oamenii ăștia caută certă să-ți facă rău ai grija!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă aș fi băiat iar prietenii mi s-ar adresa asa, nu m-aș supăra, m-ar amuza. laughing

| M1989 explică (pentru anonim_4396):

Buna,problema este ca nu mi era nici prieten si nici nu era o forma de adresare...

| Violleta2022 a răspuns:

Da, este vulgar si jignitor!