anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu am crescut la casa de copii și fratele meu la fel, mama mea e bolnava grav. Acum va întreb, Doamne ferește de ce e mai rău. Dacă mama va muri la cine pot apela pentru înmormântări? Menționez, ea nu a muncit toată viața ei cu carte de munca, ea nu este asigurata. Mulțumesc.

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Te-a lasat la centrul de minori, trebuie sa apelezi la vecini sa ajute cu totii daca vor. Altfel biserica va trebui sa faca inmormantare gratuita (popii cam banditi ca vor bani pentru un cadavru in mormant) ceea ce nu e deloc normal dar na afaceri pe seama lui Dumnezeu. Ea trebuie sa aiba bani stransi undeva.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru mgtow):

Popii cam banditi ca vor bani pentru un cadavru in mormant)
Dar ei din ce vrei să trăiască? Tu dacă ai fi popă ce ai face? Ai cânta pe gratis?

| mgtow a răspuns (pentru sadrian46):

Au salariu de la patriarhie sau de la ministerul muncii, doar nu s-au angajat gratuit in casa dumnezeiasca

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru mgtow):

Bine înțeles că nu gratuit, dar știau ei ce știau.
Prin anii 80 a sosit într-o comunnă din ardeal un preot nou cu un gemantan. Când a plecat din comună a plecat cu un TIR. Iar din salarul de popă să trăiești tu dacă poți.

| mgtow a răspuns (pentru sadrian46):

Sant si neseriosi unii. Nu au oamenii bani de mormant si zice ca nu are voie sa intre in pamant. Ala nu-i popa care face asa ceva nu e banca elvetiana biserica. Tot mai bine e sa fi ars donezi organele si se ocupa ei de restul gratuit